Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRIO

Nikola Rađen: Anina i moja ljubav je položila mnoge ispite!

Autor: hellomagazin.rs | 12.08.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Čim smo krizu prevazišli, jasno je da i nije bila tako ozbiljna. Svaka ljubav polaže ispite. Naša je položila mnoge, sa višom ili nižom ocenom, ispričao je Rađen

Nikola Rađen i Ana Kokić

Nikola Rađen i Ana Kokić | Foto: RAS

Dok pakuje kofere da u Atini nastavi da proživljava svoje snove, Nikola Rađen ne krije da mu evropsko zlato na grudima i te kako prija. Fasciniran lakoćom kojom su uspeli da se vrate na tron, s razlogom je ponosan na svoj znatan doprinos u vodi.

Međutim, kaže da nijedno priznanje i medalja ne mogu da se mere sa činjenicom da je u vreme punom izazova ostao dosledan i normalan. Svojim najvećim trofejom smatra to što je uspeo da osnuje i sačuva porodicu.

Konzervativniji od vršnjaka, zrelo traži mir i zadovoljstva u sitnim životnim radostima koje mukćerke Nina i Tea svakodnevno priređuju. Tu se završavaju njegove ambicije, glad za slavom ivelikim novcem. Jednostavnost kao suština sreće moto je koji oplemenjuje svaki dan života jednogod najboljih srpskih vaterpolista.


Pre izvesnog vremena imali ste ozbiljnu bračnu krizu. Na koji način ste je prevazišli?

- Ljudi su skloni da preuveličavaju probleme. Čim smo krizu prevazišli, jasno je da i nije bila tako ozbiljna. Svaka ljubav polaže ispite. Naša je položila mnoge, sa višom ili nižom ocenom, iz ove perspektive je potpuno nebitno. Važno je da nigde nismo pali. Daleko od toga da je brak lako održati, ali ni meni ni mojoj supruzi nije u prirodi da odustajemo kada naiđemo na problem. Tajna skladnog odnosa je u toleranciji i razumevanju, tvrdoglavost se mora iskoreniti. Ana i ja beskrajno verujemo jedno drugom, trudimo se da nam komunikacija bude što bolja i, što je najvažnije, zajedničkim snagama odgajamo i vaspitavamo decu. Roditeljstvo je najvažnija uloga u našem životu - rekao je Rađen.

Šta je najveća zabluda o Nikoli Rađenu?

- Da sam nepristupačan i uobražen. To baš nema nikakve veze sa istinom. Možda na prvi pogled delujem tako, međutim, svako ko je uspostavio bilo kakav kontakt sa mnom zna da je realnost potpuno drugačija - objašnjava.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP