Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOLIŠAVA ĆERKA BRANI VESNU ZMIJANAC

Nikolija: Moja mama je bolja riba od Merlinke! (FOTO)

Autor: Blic | 30.11.2013 - 17:30:00h | Komentara: 3

Dok je veći deo nacije šokiran, Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, ne vidi ništa loše u tome što je njena majka došla na snimanje novogodišnje emisije došla bez ičega ispod providne bluze.

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović | Foto: Rajko Ristić

Doduše, ovo i ne čudi jer je Nikolija pokazala da „iver ne pada daleko od klade” kada je samo dan kasnije na istom mestu otišla korak dalje i pokazala providne gaćice. Jovanovićeva je na snimanju novogodišnjeg programa „DM sat“ televizije, osvrnuvši se na provokativnu Vesninu toaletu, rekla da njena majka i te kako još uvek ima šta da pokaže iako ima 56 godina.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac | Foto: Zoran Ilić

 - Moja mama odlično izgleda. Bolja je riba i od Merilin Monro. To sam shvatila još kad sam htela da se tetoviram. Prvo sam u glavi imala legendarnu MM, a onda sam shvatila da je moja majka bolja od nje i istetovirala sam nju. Mama i ja ne pričamo o poslu i scenskim nastupima, a ni o garderobi. Samo bi falilo da idemo po kući i još to komentarišemo - rekla je Nikolija.

Kao u stara dobra vremena: Vesna Zmijanac

Kao u stara dobra vremena: Vesna Zmijanac | Foto: Zoran Ilić

Nikolija je za kratko vreme od kad se pojavila na domaćoj sceni izazvala mnogo kontroverzi. Prvo su je spajali sa Milanom Stankovićem, a onda i sa Nikolom Rađenom, vaterpolistom koji je oženjen sa Anom Kokić.

- Ma, zaljubljena sam u Milana! Šalim se, naravno, mi smo samo prijatelji. Retko pričam o privatnom životu, ali konkretno me je najviše pogodila priča vezana za Rađena. S Anom se inače ne poznajem, videla sam je jednom u nekom klubu, iz daljine - rekla je Jovanovićeva.

Merilin Monro -  Norma Džin  Mortenson

Merilin Monro  | Foto: Reuters

Više pročitajte na blic.rs.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 30.11.2013 20:21h

    Tuzno na koji nivo je Zmijanac pala,koji odgoj djeteta.Nikolija tvoja mama nikada nije licila,a kamoli bolje izgledala od Merlin Monroe.Ovo sto je pokazala grudi na tv je za svaku sramotu,generalno gledajuci obje ste ispod svakog nivoa.Nije biti cool pokazati objesene grudi U 56,jednako I da joj grudi izgledaju perfectno,nije cool, ne prilici njenim godinama.Tvoja majka je nekada bila zgodna,ali ne lijepa,super pjevala,zaista imala imidz,ovo sada pokazivanje I pjevanje Zmijanac je uzasno za vidjeti I slusati.Mogla je za ovoliko godina izvuci pouku o zivotu,a ne da se blamira.Niste cool Ni ti Ni tvoja mama.Lijepo je voljeti majku,ali ovo nije vise ljubav nego sramota.Ipak si me dobro nasmijala,jer Sam se sjetila kad se pojavila U crnoj koznoj haljini bez gaca.

  • hromi daba Vreme: 01.12.2013 06:12h

    Nikolija, lepo je braniti majku, to je za svaku pohvalu ! Takođe je lepo kritikovat majku ako sa svojim načinom života izaziva gnušanje. Tvojoj je majci 56 godina i ušla je period kad joj je potrebno sve ono što čini život normalnim. Sigurno da nije normalno pojavit se u tim godina u prozirnoj majci ili šta je već, gde se vide grudi. To nema veze sa modernim shvatanjem života. Ona je dobra pevačica i njoj sigurno nije potrebno pokazivanje grudi da bi privukla obožavaoce ? Nije lepša od Merlinke i ta uporedba je pomalo detinja. Nikolija poradi malo na svom shvatanju života, biti će ti lakše da utječeš na postupke svoje majke.

  • boomberman Vreme: 01.12.2013 09:13h

    Cega se pametan stidi,budala...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP