Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRUDNA PIŠEKOVA NAPUSTILA B92

Nikolina definitivno odlazi sa televizije!

Autor: D. Tripić | 16.09.2014 - 10:30:00h | Komentara: 4

Za sve koji su se obradovali velikom povratku Nikoline Pišek Ristović na male ekrane, nažalost, radost je kratko trajala jer voditeljka definitivno odlazi na trudničko bolovanje, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora. Voditeljku, koja je u sedmom mesecu trudnoće, uslikao je i naš paparaco, i to u trenutku kada je dolazila u svoju matičnu kuću na snimanje poslednje emisije.

Lepa i zanosna:  Nikolina Pišek

Lepa i zanosna: Nikolina Pišek | Foto: Goran Srdanov

Sudeći po ovim fotografijama, zgodna voditelja odlično podnosi trudnoću, a kada je reč o modnim trendovima, tu je neprikosnovena. Svakodnevna vožnja automobila sastavni je deo njenog života, što dokazuje da je i dalje aktivna i da nije razmažena trudnica.

Aktivna i  u sedmom  mesecu  trudnoće

Aktivna i u sedmom mesecu trudnoće | Foto: Goran Srdanov


- Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak njenog i Vidojevog deteta. Muž je najviše uticao na to da sada treba da se odmara i uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, ali i da sredi sobu za devojčicu, koja stiže u novembru - kaže naš izvor.

Neće se  pojavljivati na  malim ekranima  do daljnjeg

Neće se pojavljivati na malim ekranima do daljnjeg | Foto: Goran Srdanov


Povodom nedavnog pojavljivanja Pišekove na B92, ali i još bržeg odlaska, kontaktirali smo sa PR službom te televizije, a tamo su nam potvrdili naša saznanja.

- S obzirom na to da je Nikolina u sedmom mesecu trudnoće, uradila je samo nekoliko “oproštajnih” emisija, a pošto je u poodmakloj trudnoći, iako se oseća fantastično, malo joj je naporno da često bude na relaciji Beograd-Zagreb, tako da sada odlazi definitivno na trudničko bolovanje - rekli su u PR službi te medijske kuće.
 
Poslednji komentari
  • sanja Vreme: 16.09.2014 08:12h

    Bože ..pomozi ,aktivna ....hahahahaaa vozi auto u sedmom mjesecu trudnoće... za popizditi..pa žene rade ..joj nemogu dalje..muka mi je...pozzzz gospođi iz Zagreba i neka se neumara previše da nebi dobila koju kilu....više.....

  • Драгомир Vreme: 17.09.2014 07:11h

    Објавили сте коментар под именом ,,сања,, и показали да немате критеријум а често браните текстове што ни један лист не чини?Уз то да се зна да коментатори из Хрватске имају приступе у нашим новинама а што ја одобравам али ми у њиховим не?Уз то у њиховим новинама се не бране простачки и неваспитани коментари што ја не одобравам!

  • sima Vreme: 17.09.2014 21:48h

    po cemu je ona zgodna dama, noge kao dve lale.

  • miksx Vreme: 18.09.2014 08:50h

    Najbolji deo teksta: Svakodnevna vožnja automobila sastavni je deo njenog života, što dokazuje da je i dalje aktivna i da nije razmažena trudnica. hahahahaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP