Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDE „GRANDA” SE VENČAVAJU 11. MAJA

Nikolina i Kapor zakazali svadbu i krštenje sina!

Autor: B. R. | 26.02.2014 - 09:26:00h | Komentara: 1

Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su pre devet meseci dobila sina Nikolaja, zakazali su svadbu za 11. maj! Oni će se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu zavetovati na večnu ljubav, nakon čega će na istom mestu krstiti i svog naslednika, a zatim će upriličiti gala slavlje u jednom hotelu.

Zvezde „Granda” se venčavaju 11. maja

Zvezde „Granda” se venčavaju 11. maja | Foto: Zoran Ilić

- Saša i Nikolina su želeli da se tačno na godišnjicu od tajnog venčanja u opštini, venčaju i u crkvi, ali pošto 12. maj pada u ponedeljak, odlučili su da to bude dan ranije. A s obzirom na to da će njihov sin, koji se rodio dan posle njihovog venčanja, 13. maja napuniti godinu dana, Kaporovi će ove godine tri bitna događaja proslaviti u jednom danu.

Odmah posle venčanja i krštenja u crkvi, svadbeno veselje će nastaviti u jednom prestoničkom hotelu. Biće to velika svadba, a Nikolina je već izabrala venčanicu i pobrinula se da dekoracija bude onakva kakvu je oduvek želela. Iako ima mnogo obaveza oko bebe, ona je stigla da snimi novu pesmu i spot i spremi svadbu - kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, i njihovi roditelji im pomažu u realizaciji njihovih zahteva ili u čuvanju Nikolaja kako bi Nikolina i Saša mogli da ugovore sve što im je potrebno za taj dan. Njih dvoje već dve godine zajedno, brzo su započeli zajednički život, posle čega je pevačica ostala u blagoslovenom stanju. Saša ne krije da je brzo zavoleo koleginicu i da joj svakodnevno ugađa.

- Sitnicama joj dajem do znanja koliko je volim, SMS-ovima, ljubim je u čelo i volim da joj kupujem pidžamice, jer ih ona obožava. Mi se volimo svaki dan po ceo dan - nedavno je istakao Saša Kapor.
Poslednji komentari
  • jasmina Vreme: 28.02.2014 10:27h

    Lepo samo koliko ce da traje ta idila

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP