Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL NA KONCERTU CETINSKOG

Nikolina otela separe Đokoviću! (FOTO)

Autor: A. O. | 01.06.2014 - 20:04:00h | Komentara: 28

Hrvatska voditeljka i trenutno najpoznatija srpska snajka Nikolina Pišek napravila je skandal na koncertu Tonija Cetinskog koji je u četvrtak uveče održan u jednom beogradskom klubu.

"Nismo hteli da ustanemo jer je taj separe za nas rezervisala Tonijeva supruga, a ja nemam pojma ko je Đorđe Đoković": Nik

 Kako „Alo!“ saznaje, ona je sa suprugom, beogradskim biznismenom Vidojem Ristovićem, sela u separe koji je rezervisao i platio Đorđe, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića. 

Prema rečima izvora našeg lista koji se zatekao na licu mesta, voditeljka nije želela da ustane i napusti sto kada je Đoković došao sa društvom, već je obezbeđenju i protokolu kluba odbrusila da joj ne pada na pamet da se preseli na drugo mesto.

- Nikolina i Vidoje su sa svojim društvom pristigli na nastup pre vremena, pa kako nisu imali rezervaciju, seli su u prvi slobodni separe. Kada je Đorđe stigao, na ulazu su ga obavestili da Pišekova sa surpugom sedi na njegovom mestu i da će je odmah premestiti, međutim, kada su je zamolili da ustane i premesti se na drugo mesto, voditeljka je na iznenađenje prisutnih to drsko odbila i nastavila da ćaska s prijateljima. Organizatorima je bilo vrlo neprijatno, budući da je Noletov brat svaku ulaznicu platio 2.000 dinara, ali i vaučer za separe koji je iznosio 40.000 dinara, a u okviru kojeg je bilo uračunato i piće. Đorđe, u stilu lepo vaspitanog mladića, nije želeo da diže frku, pa je hostesama ljubazno rekao da mu nađu bilo koji sto, što su one i učinile, odakle je do kraja večeri posmataro koncert - ispričao nam je naš izvor.

Nije želeo  da pravi frku, pa je seo  za drugi sto:  Đorđe Đoković

Nije želeo da pravi frku, pa je seo za drugi sto: Đorđe Đoković | Foto: Jelena Vučetić

 
Kada smo kontaktirali sa Đorđem Đokovićem i pitali ga da li je istina da su mu Nikolina i Vidoje oteli separe, on je kratko odgovorio.
- Koliko ja znam, jeste, tačno je - rekao je Novakov najmlađi brat za „Alo!“.

S druge strane, pozvali smo Nikolinu, koja je rekla da je taj separe za njih rezervisala lično Tonijeva supruga.
- Nismo hteli da ustanemo jer je taj separe za nas i naše društvo rezervisala supruga Tonija Cetinskog. Gospodina Đorđa ne poznajem i ne znam ko je on - rekla je Pišekica. 

Poslednji komentari
  • Prisutan Vreme: 31.05.2014 22:42h

    Istina. To je bio jedan od problematicnih separea ,jedan su zauzeli Nikolina i ovaj njen a drugi neki politicar koji je seo na mesto Ane Sevic i Darka Lazica. Tako da su i Djokovici i Lazici izvisili za mesto iako su dosli na vreme. Srecom sam dosao pre svih i seo na svoje mesto,dok mi neki bahatasi nisu zauzeli.

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 31.05.2014 22:55h

    Сви седоше, сви усташе, сви одоше.

  • Miny Vreme: 01.06.2014 01:31h

    Krajnje neprimerno ponasanje. Zeno spusti se na zemlju.

  • Ana Vreme: 01.06.2014 06:57h

    Gospodja je umislila da je neka znacajna licnost! Pa ko je ona? Ona je samo i samo jedna obicna voditeljka jedne emisije i nista drugo, zato bi trebala malo da se spusti na zemlju.

  • miki Vreme: 01.06.2014 08:37h

    djokovici, ko su oni,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP