Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPREMA SE ZA POROĐAJ

Nikolina Pišek na bebu potrošila više od 10.000 evra!

Autor: Kurir | 02.09.2014 - 13:00:00h | Komentara: 1

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović rešili su da kompletno promene enterijer svog stana na Vračaru i prilagode ga dolasku prve zajedničke bebe na svet.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović | Foto: Nemanja Kostić

Oni nisu žalili para, pa su na sobu u kojoj će boraviti njihovo dete i svu opremu dali čak 10.000 evra. Voditeljka emisije „Bulevar“ na TV B92, koja će za manje od tri meseca roditi devojčicu, unajmila je ljude da po njenom ukusu naprave raspored u njenom domu na Vračaru.

- Nikolina i Vidoje su za početak kupili nove stvari za spavaću sobu, a jednu od prostorija su preuredili, pa će to biti bebina soba. U jednoj prodavnici nameštaja naručili su veliki krevetac, komodu, ormar, igračke i sve što je potrebno za početak. Nabavili su i skupocena kolica.
Nisu štedeli novac za te stvari, iako će bebi, kad malo bude porasla, urediti novu prostoriju. Nikolina je maksimalno posvećena uređivanju i gleda da svaki detalj iskombinuje s ostalim stvarima. Ona baš uživa u tome. Pišekova je požurila da sve završi kako bi sve bilo spremno za dan koji sve više iščekuje. Vidoje je podržava u svemu i posvećen joj je maksimalno. Trudi se da joj ništa ne zafali i da se lepo oseća u trudnoći - otkrio je naš izvor.
Pored toga što sređuje stan, Nikolina je kupila još jedno kuče. Vidoju se to baš i ne sviđa, ali joj je ipak i u tome udovoljio.
- Voditeljka obožava životinje i nedavno je uzela malo kučence koje drži u stanu. Ona već ima jednog ljubimca. Njenom suprugu se ne sviđa ideja da životinje budu s njima, pogotovo jer će tu biti beba, ali njegova ljubav prema Nikolini je ogromna, pa je morao da se složi s tom idejom - rekao je jedan njihov prijatelj za Kurir.
Pišekova će se poroditi u bolnici u Beogradu ili Zagrebu, a Vidojeva želja je da prisustvuje porođaju.
Poslednji komentari
  • Toma Vreme: 02.09.2014 14:15h

    Cestitam mladom bracnom paru samo napred kao i ocu na pametnoj odluci da bude prisutan na porodjaju, to je velika podrska svojoj dragoj kao i bebi! Iz licnog iskustva mogu da preporucim svakome, nema nista lepse nego prisustvo nas muskaraca na prodjaju zajednickog deteta. Meni je to promenilo skroz nacin gledanja na svet a posebno na zene koje posle toga cina cenim sa jos vecom paznjom. Postujte zene, majke sestre i drugarice one su nase blago!!! Toma Sumadinac Gedza PS bolje ljubav nego rat!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP