Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE MOŽE DA PREBOLI

Nikolina Pišek traži 5.000 evra odštete zbog gubitka psa!

Autor: Alo.rs | 29.06.2015 - 19:00:00h | Komentara: 3

Nikolina Pišek ni danas ne može da preboli gubitak psa Tajsona, koji je krajem novembra 2013. godine uginuo od posledica povreda koje su mu nanela dva nemačka ovčara.

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek | Foto: Facebook/Nikolina Pišek

Voditeljka zbog ove tragedije od vlasnika ovčara na sudu traži odštetu od čak 5.000 evra!

Nikolinina advokatica napomenula je da je prilikm razdvajanja pasa povređen voditeljkin brat, a nabrojani su i ostali troškovi koji su doveli do ove cifre.

Voditeljka je i zaplakala na sudu.

- Kad nas je napustio, bio je to šok i za mene, moju ćerku, brata, roditelje. Nisam bila u Zagrebu kad je napadnut, a čim sam čula da je teško povređen, doputovala sam, ali nije izdržao. Slomili su mu rebra, oštetili tri pršljena, probušili plućno krilo. Deset godina živeli smo zajedno i jako sam bila vezana za njega, nikakva korist nije bila u pozadini tog odnosa - borila se sa suzama Nikolina Pišek, prenosi hrvatski "Jutarnji list".

Čim se malo smirila, nastavila je:

- Bio je izrazito miroljubiv, nikakve agresije u njemu nije bilo. Za života je imao neke kožne bolesti, a i dvaput je operisao koleno, što je tipično. Moja ćerka je odrasla uz njega i za nju je njegova smrt bila možda i najveći gubitak. Tog psa platila sam 1500 evra u jednoj uzgajivačnici u Poljskoj. Imala sam i papire o kupovini i pedigreu, ali izgubljeni su u poplavi. Tajsonovo telo je kremirano i ne mogu da se setim koliko je koštalo, ali priložili smo dokumentaciju sa svim troškovima - ispričala je Nikolina.

"Ljudi koje smatram odgovornima za ovu tregediju trebalo da mi isplate 38.000 kuna (oko 5.000 evra), a za mog brata, koji je gledao taj brutalni napad i u njemu bio čak i povređen, korektna naknada iznosila bi deset hiljada kuna (oko 1.300 evra)" stoji u tužbi.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 29.06.2015 22:37h

    vrlo je pmaetno uradila sto je šetala psa a dadilja dete.svakome prema sposobnosti.

  • Dagmar Vreme: 30.06.2015 00:02h

    Nema cene kad se pas na takav nacin izgubi . a to je da ga kazni za drugi put da pazi na svoje pse . Tako i treba da bude

  • nataly Vreme: 30.06.2015 04:21h

    Apsolutna podrška pravosudnim organima da nasilnike i bahate vlasnike pasa kažnjavaju visokim novčanim kaznama i obaveznim obeštećenjima vlasniku napadnutog psa. Mislim da je to jedini način u disciplinovanju svih onih vlasnika koji šetaju svoje četvoronožne ljubimce i plaše sve oko sebe. Isti model primeniti i kod napada pasa na decu i odrasle i rešen problem sa korpama i povodcima..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP