Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRILA DETALJE SVADBE

Nikolina Pišek: Uzela sam Vidojevo prezime!

Autor: Hello, Svet | 16.09.2013 - 21:30:00h | Komentara: 1

Tri dana kada su sa najboljim prijateljima i članovima porodice slavili njihovu veliku ljubav Nikolina Pišek i Vidoje Ristović pamtiće čitav život, kao i gosti nesvakidašnjeg tematskog druženja.

Nikolina Pišek

Zaljubljeni par, hrvatska voditeljka i tridesetpetogodišnji Beograđanin, želeo je da priredi slavlje u Monte Karlu koje će svi njihovi gosti, za tu priliku pristigli iz celog sveta, pamtiti kao najlepše i najzanimljivije kojem su prisustvovali.
Drugog dana septembra, samo nekoliko dana pošto su obeležili godišnjicu od započinjanja romanse, par je s nestrpljenjem dočekivao goste u otmenom hotelu "Metropol", u kome je upriličeno venčanje, a potom i svadbena zabava. Arhitekta hotela je poznati dizajner Žak Garsija, koji je projektovao kuću Sandre i Andreja Meljničenka u Antibu.
Nikolina i Vidoje su u kneževinu Monako stigli nekoliko dana ranije kako bi završili sve obaveze u vezi sa organizacijom same ceremonije venčanja, nekoliko žurki i svečanih večera koje su tokom trodnevnog slavlja za goste priređivali po Monte Karlu, kao i sve u vezi sa avio-prevozom njihovih zvanica. Gosti su 2. septembra pristizali iz Srbije i drugih republika bivše Jugoslavije, iz Njujorka, Londona i Moskve. Prve večeri, kada su se svi udobno smestili u elegantne apartmane luksuznog hotela, budući supružnici organizovali su večeru upoznavanja u čuvenom restoranu "Ćiprijani". Uz bogat meni, svi gosti atraktivnog para mogli su da se bolje upoznaju i ugodno razgovaraju za vreme obedovanja. Zvezde večeri bili su roditelji mladenaca, koji su celo veče razgovarali, kao i Nikolinina kćerka Hana, koja je sve vreme držala ljubimca svoje slavne majke, pomerijanca Artura. Posle obedovanja provod je nastavljen u čuvenom kazinu "Monte Karlo", gde je samo zgodna Nikolina bila srećne ruke.
Drugi dan za sve zvanice bio je slobodan za obilazak Monte Karla, a zgodna Hrvatica vredno je radila. Naime, sa matičarem je isprobavala ceremoniju venčanja. Lepa voditeljka potom je otišla da se dotera za ceremoniju, a gosti su se opustili na koktelu uoči svadbene cermonije. Slavlje povodom venčanja bilo je upriličeno pored prelepo dekorisanog bazena, gde je poslužena večera, uz odličnu muziku, ples i šampanjac "Kristal", koji se točio u neograničenim količinama. Među gostima iz celog sveta bila su i poznata imena, kao što su Milutin Getsbi, "prvi čovek" u organizaciji "amFARa", zatim biznismen Miša Beko, mladoženjin svedok na venčanju, bivši političar Milorad Vučelić i Vanja Nikolić, majka Sandre Meljničenko. Nikolinina kuma bila je njena najbolja prijateljica, poslovna žena iz Zagreba Snježana Mehun-Galeković.
Na pitanje da li će Vidojevo prezime dodati na svoje, Nikolina je odgovorila: "Ne, uzeću Vidojevo prezime".
 
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 17.09.2013 07:33h

    1990te naslovne strane pevaljke i pevaljci placali su 10.000 maraka. koliko kosta ovaj reklamni text. CIK OBJAVITE KOMENTAR...AKO SMETE..p.s. naravno da je uzela njegovo prezime ..kako bi kao Pishekova mogla da dobije lovu kada dodje do rasprdigre...NIKAKO..sve mi se cini da ce se Severinina prica ponoviti..samo ovaj se zove Vidoje/bese/,a ne Milan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP