Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NASTUPA U BEOGRADU

Nina Badrić ponovo dolazi po srpske pare!

Autor: A. R. | 21.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 16

Nina Badrić, jedna od hrvatskih pevačica koja voli srpske novce, nastupiće za Dan žena u Beogradu. Pevačica je zakazala nastup u jednom klubu i pokušaće da oduševi publiku.

Ne stidi se svojih postupaka: Badrićeva

Ne stidi se svojih postupaka: Badrićeva | Foto: Emil Čonkić

Inače, Nina je nedavno dospela u centar interesovanja kada je kao pevačica koja je redovno nastupala u Beogradu i koja je napravila veliki koncert u “Kombank areni” izrazila zadovoljstvo povodom oslobađanja ratnog zločinca Ante Gotovine.


Dok su mnogi Srbi bili veoma ljuti na nju, Nina se nije previše obazirala, već je nakon nekog vremena došla i nastupila u Beogradu, a uskoro će to učiniti ponovo.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 21.02.2013 09:45h

    došla,nedošla...sigurno ne dolazi protiv Vaše volje,da bi došla morao ju je netko zvati,zar ne? a kako svatko voli svoje,vi svoje...što ona nebi svoje?

  • begecka nana Vreme: 21.02.2013 10:50h

    Samo nas je sramota da podrzimo naše generale u Hagu, bili osuđeni ili ne. Ovoj ženi ja to nezameram, SVOJE PODRŽAVA, a ostali neka se sakriju i ćute! Vojnik koji je salutirao posteru Ratka Mladića, naravno, nagraisao je - iako ni ovaj general nije zločinac (nevin dok se ne dokaže). Oni zbog oslobađanja svojih generala slave i danas, a mi smo se bunili dok je pošteno bolo oči, čim smo se privikli odmah smo odustali! Ko je tu lud?

  • Boban Vreme: 21.02.2013 11:53h

    Sto se cudite , gde ce kruska no ispod kruske! Ne pise se o tome previse ali je Ona srpkinja iz okoline Benkovca. E sad sto se ona stopila sa hrvatima, u neku ruku mogu, ali i necu da razumem.

  • Vitez Vreme: 21.02.2013 14:16h

    Evo biću sada fin da bi mi pustili komentar. Neka nam je na čas, a što ne dolazimo na Humanitarne koncerte za svoje.? Čiji je obraz kao đon ?

  • ana Vreme: 21.02.2013 14:34h

    zanimljiva činjenica je kod Vas Srba da sve i svakog nazivate srbi i od nekud vi znate činjenicu koju nitko ne zna...prvi čovjek postao u Srbiji, svako ljudsko biće po Vama je Srbin...jeeee koje "samovoljenje" čemu ta potreba, bthw Nina nije srpkinja a i da jest kao da je bitno ako je čovjek, neka je šta god. 'ko Vas tjera da je slušate i zovete u Srbiju,ona želi pare i nebitno čije su,HR ili SRP.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP