Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SINDI UZVRAĆA BIVŠEM MUŽU

Nisam luda, imam i dokaz iz "Laze"!

Autor: B. Radulović | 07.07.2014 - 18:00:00h | Komentara: 1

Nakon što je Nikola Pavlović, bivši suprug Ivane Stamenković, u otvorenom pismu naveo da je Sindi odbila da se podvrgne pregledu u bolnici „Laza Lazarević“, bivša članica grupe „Models“ dostavila je našoj redakciji izveštaj iz te ustanove u kojem se navodi da oni nisu izdali nikakav nalog o psihičkom stanju pevačice. Naime, kako nam je Ivana rekla, nakon izlaska iz rijalitija “Veliki brat”, nju je na mobilni telefon pozvao psihijatar, izvesni doktor Đurić, i rekao joj da dođe na razgovor. Nakon što je otišla kod njega, on je sastavio izveštaj u kojem je pisalo da su njen bivši suprug i ona zdravi, ali da je pogodnije da dete bude kod oca. Taj dokument je Nikolin advokat predao sudu.

Obaveštena  o svemu: Ivana Stamenković Sindi

Na sve načine se trudi da vrati starateljstvo: Ivana Stamenković Sindi | Foto: Mitar Mitrović

 - Ovo je dokument koji dokazuje ne samo da sam se podvrgla psihijatrijskom ispitivanju, već i da mi je bivši suprug smestio psihijatra po svom izboru. Sve se dešavalo u trenutku kada sam izašla iz “Velikog brata” i doktor Đurić me je pozvao telefonom da dođem ma razgovor. Niko me nije posavetovao da se to tako ne radi i da psihijatar ne može da me zove telefonom. Sve to sam saznala tek na suđenju, kada su se u bolnici „Laza Lazarević“ ogradili od njegovog mišljenja i rekli da je to njegovo privatno mišljenje, a da oni kao institucija o tome ne znaju ništa, niti su ga ovlastili da daje izveštaj o našem slučaju. Tada sam shvatila da sam ispala naivna, a on je, inače, u svom izveštaju napisao da bi detetu bolje bilo s ocem - rekla nam je Stamenkovićeva i dodala da je psihijatar sa kojim je razgovarala bio pod suspenzijom i da je njega Nikola Pavlović na privatnoj osnovi unajmio kako bi pregledao nju i njega.

Nikola  Pavlović

Nikola Pavlović | Foto: Dimitrije Goll

 - Kasnije sam saznala da je taj doktor bio pod suspenzijom sedam meseci zbog primanja mita. U izveštaju koji je predat sudu napisano je da smo zdravi i Nikola i ja, ali da bi Petri najbolje bilo da bude kod tate - izjavila je Sindi.
Podsećanja radi, Pavlović je rekao da je sud odredio komisiju sudskih veštaka psihijatrijske klinike „Laza Lazarević“ da proceni podobnost za staranje deteta. 
- Uredno sam se odazvao pozivu veštaka, što nije bio slučaj sa mojom bivšom suprugom. Tek posle pretnje privođenjem došlo je do njenog razgovora s veštacima - napisano je u Pavlovićevom otvorenom pismu.

Sindi proslavila rođendan sa Petrom!

Ivana Stamenković pohvalila se fotografijom na kojoj zajedno sa svojom ćerkom Petrom duva svećice na rođendanskoj torti. Naime, pevačici je u subotu bio rođendan, ali zbog svega što joj se dešava u vezi sa starateljstvom, ove godine nije napravila žurku. Kako je sama napisala na društvenoj mreži Fejsbuk, najvažnije joj je da je na njen „divan dan“ sa njom bila ćerka.

Srećne kada su  zajedno: Ivana i Petra

Srećne kada su zajedno: Ivana i Petra

 - Hvala vam, dragi ljudi i prijatelji, na čestitkama za moj rođendan i željama da ponovo budem sa svojim anđelom Petrom - prokomentarisala je Sindi.

Poslednji komentari
  • lila Vreme: 07.07.2014 19:25h

    ha,ha,pa taj dokaz nista nevredi,to ima i vucic !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP