Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U ŠOKU DEMANTUJE

Nisam ni videla Ćazima, a ponajmanje se veselila!

Autor: Opera 17 | 15.11.2013 - 08:45:00h | Komentara: 2

Folk pevačica Goga Sekulić kaže da Ćazima Osmanija nije ni videla na rođendanu svoje drugarice.

Želi da  vrati ono  što joj  pripada:  Goga

Goga Sekulić | Foto: Zoran Ilić

Folk pevačica Goga Sekulić je u poslednja četiri meseca preživela pravi pakao kada je samo dva meseca nakon venčanja preminuo njen suprug Igor Ramović.
Nakon njegove smrti su se izdešavale mnoge stvari, a Goga je nedavno odlučila da se potrudi da vrati svoj život u normalu, te je počela da nastupa i priprema svoj novi album, ali još uvek nije donela odluku da se pojavljuje u televizijskim emisijama.
Međutim, iako se trudi da se, onoliko koliko može, kloni estrade, to ipak zbog velikog interesovanja za njen život nije moguće, a poslednji navodi da se provodila na rođendanu svoje drugarice sa kontraverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem su je veoma pogodili.
Tragom ovih informacija smo kontaktirali Gogu, koja nam je rekla da je zatečena i šokirana.
- Moram da priznam da sam zatečena i u šoku zbog svega što sam pročitala u medijima, a posebno mi je teško palo jer je upravo danas četiri meseca kako je Igor preminuo. Ja sam te večeri otišla u taj klub samo kako bih čestitala rođendan svojoj dobroj drugarici, koja je sve vreme uz mene otkad mi se desila ova velika tragedija. Zadržala sam se tek toliko da joj predam poklon i poželim sve najlepše, da bih nakon toga napustila klub. Ćazima nisam videla tamo, a još manje se veselila i provodila. Pošto ga za svojim stolom nisam videla, a ni u klubu, otvorila sam novine, ali ga ni tamo nije bilo... ne znam gde su ga oni videli - priča Goga za Opera-17.com, a zatim dodaje:

Ćazim Osmani

Ćazim Osmani sa advokatom | Foto: Goran Srdanov

- Naravno da sam čula za Ćazim, imamo i neke zajedničke prijatelje, ali sa čovekom nisam sedela, slavila, niti sam ga videla to veče. Otkad je Igor umro, pritisak mi varira zbog sega što se dešava, imam zdravstvenih problema i lako se potresem. Prolazim kroz veoma težak period, veoma sam osetljiva i ovakve stvari me veoma pogađaju. Smogla sam snage da nastavim dalje sa životom, ali mi ipak teško padaju insinuacije da sam prebolela supruga i mislim da niko nema prava da procenjuje i na takav način komentariše nečiju tugu. Neki mi zameraju i što sam skinula crninu, ali žali se srcem, a ne bojom garderobe. Iako verujem da ću uspeti da nastavim dalje, znam da neke rane nikada neće zarasti - kaže Sekulićeva.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 15.11.2013 17:24h

    Vise se pise o kriminalcu nego o bilo kome drugom.On treba da je osoba od interesa za policiju,a to sto tzv.starlete I pevacice provode s njim vrijeme potpuno je nebitno.Znas Gogo tacno je da se zali srcem,ne sumnjam da si bila u shoku,ali ovo povlacenje imena oko zaostavstine,pa odlasci po klubovima,jednako I Kao nisi plesala prelazi granicu moralnog.Neznam samo kakvoj karijeri se vracas?

  • Ceca Vreme: 16.11.2013 01:34h

    Goga,Ćazim,Ekrem,Vendi,Soraja... "sve sam krem srpskog društva" nepismeni,neobrazovani svi zajedno ako imaju 8 razdreda dobro je,moral ispod granica, a svaki dan u medijima. E pa stvarno nešto ne štima u nas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP