Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POPULARNA PEVAČICA OTVORILA DUŠU ZA ALO!:

Nisam prebolela Zorana!

Autor: D. ĆURUVIJA | 27.11.2013 - 21:15:00h | Komentara: 5

Na današnji dan, pre 14, godina, u centru Beograda, ubijen je kik-bokser Zoran Šijan (1964-1999), suprug pevačice Goce Božinovske, a njegove ubice ni do danas nisu pronađene. Njegova žena, pevačica Gordana Goca Božinovska (47), izaći će danas na njegov grob u Surčinu, na kojem je sagrađen spomenik sa njegovom bistom, a za naš list kaže da joj ovaj datum otvara stare rane.

Goca Božinovska
Pokojni suprug joj je ostao u najlepšem sećanju: Gordana Božinovska | Foto: Zoran Lončarević

 

„Volela bih da je živ, na bilo kom mestu, sa bilo kim, jer bi mi bilo lakše”, kaže poznata pevačica

- Nisam prebolela Zorana. Ne može da se preboli neko sa kim sam bila toliko godina i izrodila dvoje dece, ćerku Zoranu (21) i sina Mirka (20). Kad imaš decu, ne može da se preboli, oni daju podstrek da se dalje živi. Da se ide dalje i boriš se sa svojim bolom - rekla je juče za „Alo!“ Goca Božinovska, koja je sa Šijanom u braku provela devet godina. Ona kaže da nema pomaka u istrazi o ubistvu njenog supruga, kao i da je niko ne obaveštava o tome ko su mogući počinioci.

- Niko mu nije pretio i zaista ne znam kome je Zoran smetao. Volela bih da je živ, na bilo kom mestu, sa bilo kim, jer bi mi bilo lakše. Nikad me nije povredio. Bio je moj oslonac i velika ljubav - iskrena je pevačica, koja se nije ponovo udavala.

Zoran Šijan / Foto: Danica Ćuruvija i Puls asfalta

Zoran Šijan i Goca Božinovska  / Foto: Puls asfalta

 
Ona nije želela da komentariše vezu njenog supruga sa njihovom komšinicom Goranom (50), u koju je njen muž uplovio nakon njihovog razvoda 1998. godine. Iz ove veze Šijan ima sina Vukašina (14), koji je rođen mesec dana pre njegove pogibije.

Podsećanja radi, Šijan je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30, na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića, u centru Beograda, dok je sedeo za upravljačem svog „mercedesa 600“, čekajući zeleno svetlo na semaforu. U policiji i tužilaštvu i dan-danas ne znaju ko je nedaleko od kluba „Stupica“ ubio tada najpoznatijeg Surčinca i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu.

Šijanova mama: Verovatno ga je ubila Služba državne bezbednosti!


Majka Zorana Šijana, Milica, ima sumnje ko je ubio njenog sina, ali nije spremna da uperi prstom ni u koga jer nije u potpunosti sigurna.

  • Zoran Šijan / Foto: Danica Ćuruvija i Puls asfalta | Foto:
  • Zoran Šijan / Foto: Danica Ćuruvija i Puls asfalta | Foto:
  • Zoran Šijan / Foto: Danica Ćuruvija i Puls asfalta | Foto:
  • Zoran Šijan / Foto: Danica Ćuruvija i Puls asfalta | Foto:

 
- Mog sina je ubio neko mnogo moćan, a verovatno je u njegovo ubistvo umešana i bivša Služba državne bezbednosti. Ne mogu da uprem prstom ni u koga, ali znam samo da se dva-tri meseca pre smrti posvađao s Markom Miloševićem i da ga je tada ošamario. Rekao mi je tada da je Marko Milošević učinio nešto loše, nehumano i da mu je on zapretio: „Napraviš li još nešto takvo, zažalićeš“. Ispričao mi je da je jednom primetio automobil sa četvoricom-petoricom muškaraca i stao je da ih pita šta to rade. Oni su mu rekli da to čine po službenoj dužnosti, pa zato mislim da je njegovo ubistvo organizovao neko iz Državne bezbednosti, po nalogu iz tadašnjeg vrha vlasti - izjavila je ranije za „Alo!“ Šijanova majka.

Poslednji komentari
  • Rodoljub Vreme: 27.11.2013 16:50h

    Zemunci!

  • ana Vreme: 27.11.2013 17:26h

    Ova lici na Cecu mora da je isti doctor radio lice.Nek mi Bog oprosti Slobodanov sin nesto lose radio pa ovaj nije volio,ne valja o mrtvima lose pricati.Neka mu je laka zemlja.Zao mi je Zoranove majke,majke imaju veliko srce,a i djeca nisu mogla birati roditelje.Nego jelda da se njen sin druzi sa Cecinim,uhhhhhh,opet repriza.Oprosti majko.

  • milan Vreme: 28.11.2013 00:16h

    A jesi li prebolela onoga prevaranta,sto se predstavljao kao cuveni Francuski filozof!?Mi ga nismo zaboravili,kao i to vreme kad ste vas dvoje bili u vezi!Bili ste najpopularniji par posle Svetlane i Arkana,muka mi je od tih dana kada se setim.Sve je bilo kao u prici,televizije,slikanja,ti srecna kao malo dete sto se zabavljas sa intelektualcem!Ali nije ti se posrecilo,taj kao Francuz je bio lopov i prevarant,uhvatili su ga u Novom Sadu kako krade!Nije ti se dalo,kafana i sator te odaju na prvi pogled!

  • pozarevljanin Vreme: 28.11.2013 09:40h

    Ne yna m ko ga je ubio,niko mu nije pretio!Ha,ha,ha verovatno je presao na crveno!Ljudi covek je bio krimos i to je to!A pricaju da je nju lesio batinama!

  • Sima Vreme: 28.11.2013 13:12h

    Svakom mafijasu kad-tad dodje kraj....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP