Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MIRNA RADULOVIĆ SE POŽALILA DARKU FILIPOVIĆU:

Nisam zaradila ni dinar!

Autor: Isidora Tubin | 04.12.2014 - 07:30:00h | Komentara: 6

Pobednica muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“ Mirna Radulović nastupila je prve polufinalne večeri „Grand festivala“ sa Davorom Jovanovićem, a u bekstejdžu je pričala da za godinu dana nije zaradila ni dinara. U razgovoru sa Darkom Filipovićem, pevačica je objasnila da je sve vreme sedela kod kuće i u kakvoj je teškoj situaciji bila.

Razmenili  iskustva:  Darko  Filipović i  Mirna  Radulović

Razmenili iskustva: Darko Filipović i Mirna Radulović | Foto: Rajko Ristić

- Govorili su mi: „Ne brini, ti nećeš proći kao Davor, on je bio bezobrazan.“ Ja sam se stvarno trudila da budem fina, nikome se nisam zamerala i šta sam dobila? Godinu dana sedim kod kuće, godinu dana ne radim ništa! Nijedna svirka, gostovanje, bukvalno ništa. Šta god da sam predložila ili je skupo ili im ne odgovara pesma i tako u nedogled. Menadžera nemam, prepuštena sam sama sebi. E, onda sam shvatila da moram da budem bezobrazna i da radim mimo svih. Ugovarala sam svirke sama, ni dinar nikome nisam dala - otvorila je dušu Mirna svom kolegi Darku i dodala:

Mirna Radulović

Mirna Radulović | Foto: Goran Srdanov


- Ja znam da sam prvi glas Srbije i meni je to najbitnije - rekla je Mirna, na šta se Darko nadovezao i posavetovao mladu pevačicu:
- Ja sam kupio tri stana zahvaljujući dijaspori. Ti ubijaš kako pevaš, idi grabi - objasnio je Filipović.

Inače, Mirna je tokom polufinalne večeri nastupila sa kolegom Davorom Jovanovićem sa pesmom „Slatka obmana“ i plasirali su se u finale.
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 04.12.2014 11:39h

    Na koji si način došla do te pobede u Prvom glasu, nije ni čudno što ništa nisi zaradila! Zar ni sada posle toliko vremena nećeš da shvatiš da je Nevena pravi pobednik? Zar si stvarno mislila da će ti kupovanje glasova, muvanje sa Georgijevim pomoći da napraviš karijeru? Neveni svaka čast za ponašanje i prihvatanje nepravde koja joj je naneta u finalu ali to je sve nadoknadila novim pesmama i spotovima. Da li je neko čuo za tebe posle kupljene pobede?

  • nana Vreme: 05.12.2014 05:52h

    Zorane, ovoliko zlobe u ni jednom komentaru nisam procitala! Mirna je dobila najvise ocene od svih priznatih muzicara i strucnjaka. Imala sam srece da je uzivo slusam na jednoj svirci. Na zalost, ne zivi u Beogradu i nema tatu i mamu koji ce je " gurati ". A to....kupovanje glasova i sl...Pa stvarno, toliko primitivna i zlobna razmisljanja od Vas!

  • anka gotovanka Vreme: 05.12.2014 09:06h

    HAHAHAHAHA,za komentar, da li stvarno mislis da je narod budala,kakva Nevena, pa zbog Nevene i Sare, ova devojka je gurnuta u treci plan jer nije imala podrsku,raznih lobista , a sto se tice pevanja za tri klase je bolja od ostalih. Ima jednu manu , siromasna je.

  • anka gotovanka Vreme: 05.12.2014 11:49h

    Nana svaka cast za komentar, moj je bio slican,ali nisu objavili,jer sam pomenula Saru i Nevenu.Mozda i ovaj ne objave hahahaha toliko o cenzuri.

  • Hehe Vreme: 05.12.2014 12:57h

    A sto bi? Sta radis da vredi dinara?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP