Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAJBOLJI TENISER SVETA DAO EKSKLUZIVNI INTERVJU ZA ALO!

Ništa mi ne prija koliko Srbija!

Autor: Isidora Tubin | 19.02.2015 - 19:45:00h | Komentara: 6

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se zbog predstojećeg turnira uputio u Dubai i nakratko odvojio od Jelene i sina Stefana, koji su ostali u Beogradu. Međutim, porodica će ubrzo ponovo biti na okupu, kada se Novak vrati u Srbiju zbog Dejvis kupa koji ga očekuje. Novak je istakao da mu je veoma prijao boravak u Beogradu, ali da se nije osećao opušteno zbog paparaca, koji su ga pratili u stopu.

Službenici na  aerodromu bili su oduševljeni  kada su videli Noleta

Službenici na aerodromu bili su oduševljeni kada su videli Noleta | Foto: Milorad Milanković

- Vraćam se na teniski teren, što ne predstavlja teret, već zadovoljstvo. Trenirao sam poslednjih pet, šest dana u Beogradu u Teniskom savezu i drago mi je što sam vreme u Beogradu proveo radno. Uglavnom dođem da vidim svoju familiju, a sada sam iskombinovao profesionalne i privatne obaveze - rekao je Novak u eklskluzivom intervjuu za „Alo!“.

Novak Đoković otputovao  je juče ujutru na turnir  u Dubai, a sina Stefana  i suprugu Jelenu  ostavio u Beogradu

Novak Đoković otputovao je juče ujutru na turnir u Dubai, a sina Stefana i suprugu Jelenu ostavio u Beogradu | Foto: Milorad Milanković

Uživao sam u „Čikaškim
perverzijama”


Osvrnuli smo se i na Novakovu kratku ulogu u predstavi „Čikaške perverzije“, a Novak nam je prokomentarisao i svoj glumački poduhvat.
- Pružena mi je jedinstvena prilika, a uloga je bila interesantna. Drago mi je što sam tom ulogom mogao da doprinesem promociji i opštoj svesti o pozorištu, jer je pozorište i opšta kultura su osnova svakog društva - zaključio je Novak.

Đokovićeva supruga Jelena i sin ostaju sami u Beogradu dok je on odsutan, ali ne zadugo, jer se Novak za deset dana vraća u Srbiju.

- Doći ću u Srbiju za deset dana, jer igram Dejvis kup u Kraljevu, tako da ću ostati još sedam dana u Srbiji, što je rekord u poslednjih četiri, pet godina - rekao nam je Novak kroz smeh i nastavio:

- Prija mi boravak u Srbiji, iako na to nisam navikao. Živim u inostranstvu i ipak tamo imam malo više privatnosti i slobodnog vremena, bilo to u Monte Karlu ili gde god da se nalazim, ali Srbija je ipak moja zemlja, Beograd je moj grad i drago mi je što mogu biti okružen bliskim ljudima i svojim narodom - priča nam Novak, a o popularnosti i medijskoj pažnji koju dobija u Srbiji, rekao je:

Otišao po pobedu...

Otišao po pobedu... | Foto: Milorad Milanković


- Nije to nešto što sam tražio, ali ipak ne mogu baš ni da budem zatvoren u kući, retke su prilike kada sam u svom gradu i želim to da iskoristim na najbolji mogući način.

Poštuje red,  iako je VIP

Poštuje red, iako je VIP | Foto: Milorad Milanković


Podsećanja radi, kako je naš list ekskluzivno objavio, Nole je u Beograd došao i kako bi kumovao na svadbi svom najboljem prijatelju iz detinjstva Nevenu Markoviću. S obzirom na to da je Nole poznat kao Srbin koji poštuje tradiciju i običaje, ne sumnjamo da se na veselju svog drugara proveo ludo i nezaboravno.

Mamin mezimac:  Novak, Marko i Dijana

Mamin mezimac: Novak, Marko i Dijana | Foto: Milorad Milanković

Mama ispratila Noleta


Novakova majka Dijana Đoković stigla je prva na Aerodrom „Nikola Tesla“ i čekala sinove kako bi ih ispratila na dalek put. Čim je Novak ugledao mamu, potrčao joj je u zagrljalj, a ona mu je poželela sreću na predstojećem turniru. Inače, Novakon brat Marko je otišao sa starijim bratom kao podrška na narednom takmičenju.

Poslednji komentari
  • Sydneysider Vreme: 19.02.2015 21:51h

    Super! E onda se preseli u Srbiju i placaj porez istoj, blago meni.

  • Dejan Vreme: 20.02.2015 02:15h

    koga to ovaj zeza?! Kada imas gomilu novca i Irak i Avganistan prijaju strasno. Nista ovaj nije bolji od drugih, od krvi i mesa je, niti je njegov zivot vredniji od bilo cijeg drugog, i zato mi nije jasno da ljudi se mire sa onim sto im se cini, i nudi, i umesto svoje brige i brige o svom zivotu, prihvataju da brinu o onima koji za njih ni ne znaju, niti ih je briga za njih.

  • stevan Vreme: 20.02.2015 07:57h

    Probaj u Srbiji da radiš za prosečnu platu da bi proverio koliko bi Srbija mogla da ti ne prija.

  • PALE-SU-MASKE Vreme: 20.02.2015 11:28h

    OVE SERLEME I USECRENE VESTI O TOME KKAO JE NEKO VELIKI PATRIOTA A ZIVI NAPOLJU PLACA POREZ NAPOLJU PORADJA SE NAPOLJU PRAVI SVADBU NAPOLJU SU VEC IZLIZANE...PALE SU MASKE...SAMO VI PODGREVAJTE OVE SARENE LAZE...SEV SE VRACA SVE SE PLACA

  • Mikac Vreme: 20.02.2015 15:06h

    E kad vidiš kakav je jad u Srbiji nije ni čudo kakav elan dobiješ na terenu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP