Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIKADA TO NIJE KRILA

Nives Celzijus: Ja sam Srpkinja! (FOTO + VIDEO)

Autor: Blic | 17.02.2015 - 13:30:00h | Komentara: 1

Pevačica Nives Celzijus nedavno je obradila stari hit "Kolinda" i tako privukla pažnju aktuelne hrvatske predsednice, čija je bila gošća na inauguraciji.

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on Feb 14, 2015 at 9:08am PST

Nives je prokomentarisala inauguraciju predsednice Kolinde Grabar- Kitarović na koju je bila pozvana kao VIP gošća pa je u intervjuu RTL-voj novinarki otkrila kako smatra da ju je predsednica pozvala zbog toga što spada u hrvatske manjine, s obzirom na to da je Srpkinja.

- Mislim da je samim tim postupkom pokazala i sprovela ono što zapravo i govori. Opet je dala podršku članici manjine. Mislim, ipak sam Srpkinja i nikada nisam to skrivala. Tako da, zaista mislim da je pokazala da ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, bez obzira i kao manjine, građani i građanke Hrvatske, i Hrvati.


Nives se osvrnula i na pesmu posvećenu hrvatskoj predsednici koju je nedavno snimila:

- Po ideji mog kreativnog tima, gospođi Grabar-Kitarović sam snimila i obradu pesme 'Kolinda' iz 1967. po kojoj je naša predsednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsednica deluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana. Pretpostavljali smo da će predsednica i njen kabinet shvatiti da je reč o jednoj dobroj nameri... to je vesela pesma, simpatična pesma i prenosi upravo taj optimizam koji svi očekujemo i nije bila reč o nikakvoj parodiji. Hteli smo prepevati pesmu za koju smo znali da će biti dobar marketinški trik za mene samu, u pitanju je bio pravi trenutak. S druge strane, predsednica je po toj pesmi dobila ime i nekako se to jako lepo uklopilo - rekla je Nives.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • Branko Vreme: 17.02.2015 21:05h

    I ja sam srbin, rodjen u Hrvatskoj, ali mene nisu zvali na inaguraciju, nego su me poterali bombama i rafalima! Oću da kažem, kako ustaše uvek nađu nekog praznoglavog srbina da se kite sa njim u predizborno vreme, a kad izbori prođu sledi - Oluja! Među VIP gostima, uz Nives, sedeli su ljudi odgovorni za masakre na srpskim civilima u i posle Oluje, te zločinci koji su izdavali naredbe za hapšenje i likvidaciju u Pakracu. Takva je Nives srpkinja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP