Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BESNA

Nives Celzijus: Otac me je zlostavljao psihički - ne postoji za mene!

Autor: Pulsonline | 29.08.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Nives Celzijus teško je opisati u nekoliko rečenica, ali ona svakako nije osoba koja će vas ostaviti ravodušnim. O svom životu često je govorila, čak i previše iskreno. Šokirala je mnoge, ali je, kako kaže, shvatila da je sve marketing. Nedavno se razvela od supruga, fudbalera Dina Drpića, s kojim ima ćerku Taišu i sina Leona.

Nives Celzijus

Nives Celzijus

 – Kad razmišljam o detinjstvu, setim se kako sam pre svakog Dnevnika iščekivala kada će se pojaviti moja reklama za keks „bambi belvit”. Bila sam oduševljena što vidim sebe na TV-u. Setim se i kako sam se skrivala u kuhinji ispod stola i proždrljivo jela „kinderladu” iz onih velikih tegli od nekoliko kilograma. Setim se i trenutaka kad bih ostala s tetkom kod kuće, gde smo pravile pižama parti. Izvukle bismo krevet u dnevnom boravku, spremile makarone sa sirom i gledale „Bolji život”. Ne mogu da zaboravim ni kako sam skupljala novac za put u Diznilend. To mi je bio najveći san u detinjstvu – setnim glasom priseća se Nives najranijeg životnog perioda. Ona nije kao većina njenih vršnjaka odrasla u harmoničnoj prodičnoj atmosferi, a to je najbolje opisala u romanu „Gola istina”, u kom je pisala i o svom odnosu s ocem.

– Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. No, ne želim da govorim o tom čoveku. Što se mene tiče, ja nemam oca - ispričala je za "Puls" Nives.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP