Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRALJEV ŠOU:

Nova emisija Dejana Stankovića!

Autor: Kurir | 25.04.2014 - 22:30:00h | Komentara: 1

Dejan Stanković Kralj, voditelj na televiziji Hepi potpuno se uozbiljio.

Dejan Stanković Kralj

Dejan Stanković Kralj | Foto: Dimitrije Goll

Malo je ko verovao da će on izaći iz uloge voditelja "Lude kuće", ali u novoj emisiji Hepi televizije "Kraljev šou", koja se emituje petkom, u 22.00 sata pokazuje svoje novo lice.

"U razgovoru sa Danijelom Đurićem, producentom emisije, bilo je neophodno napraviti neke izmene", rekao je Dejan Stanković Kralj.
Gledaocima se dopala prva emisija, što nam je dodatno dalo vetar u leđa da nastavimo još bolje. Kolaž dobre muzike, vedrog razgovora, ali i delovi emisije u kojima se dokazuju mladi talenti i traži pomoć za one, kojima je najpotrebnija, pokazalo se kao dobra ideja.
"U moru istih i sličnih emisija, potrebno je iskočiti iz koloseka i gledaocima ponuditi nešto novo, psoebno segmente u kojima i oni mogu da se pokažu", objašnjava Danijel Đurić, producent Hepi televizije.
"Dobri gosti, vrhunski pevači, uvek podižu gledanost, ali posebna je draž pružiti priliku mladim, talentovanim ljudima, da se u jednom delu emisije dokažu i dobiju šansu da neko vidi to što oni znaju, naročito na televiziji.
Mada su mišljenja bila oprečna, ipak, nismo odustali da u jednu ovakvu emisiju, koja bi trebalo da je pre svega, zabavna, ubacio jedan, i te kako ozbiljan deo – apel za pomoć. A, to smo rešili baš iz razloga što gosti podižući geldanost emisije, u stvari omogućavaju da što više gledala sazna za problem nekog našeg komšije ili prijatelja i nađe način da im pomogne"
Može se reći da se isplatilo ulaganje u tim Danijel Đurić – Dejan Stanković, zbog kojih je svojevremeno na Hepi televiziji boravio i konsultant iz ekipe Džerija Sprignera, odajući im male tajne.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 26.04.2014 00:55h

    ovaj lik je čudan,,,,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP