Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAJBOLJI SVETSKI TENISER KONAČNO ZAJEDNO SA SUPRUGOM I SINOM

Novak izveo Jelenu i bebu iz porodilišta

Autor: Sanja Arsić | 26.10.2014 - 15:30:00h | Komentara: 1

Novak Đoković juče po podne izveo je svoju suprugu Jelenu i sina Stefana iz porodilišta, a pravo iznenađenje za njegovu lepšu polovinu bilo je kada je ugledala tenisera sa gomilom balona i plišanim igračkama. Kako “Alo!” saznaje, u popodnevnim časovima sportista se pojavio ispred bolnice u Nici, a iz automobila je izneo velike balone koji su bili u obliku „Diznijevih“ junaka.

Porodica konačno na okupu: Jelena  i Novak Đoković

Porodica konačno na okupu: Jelena i Novak Đoković | Foto: A. Dimitrijević

- Novak je došao u bolnicu pola sata pre nego što je trebalo da izvede Jelenu i Stefana. Bio je nasmejan i srećan i iz automobila je izneo mnogo balona u obliku Miki Mausa, Duška Dugouška, Plutona, Šilje i još mnogih drugih „Diznijevih“ junaka. Osim toga, nosio je i velikog plišanog medu i još dve velike kese.

Kada ga je Jelena ugledala, bila je oduševljena iznenađenjem. Sve vreme dok su se Đokovićeva i beba spremali da napuste porodilište, srećni tata je bio uz njih i vrlo uzbuđen što će svi zajedno uživati u njihovom porodičnom domu u Francuskoj. S obzirom na to da u ponedeljak Novaku počinje turnir u Parizu, on je iskoristio ova dva dana da što više bude sa sinom.

U ovoj bolnici je Jelena sa Stefanom bila četiri dana

U ovoj bolnici je Jelena sa Stefanom bila četiri dana | Foto: lenval.org

Za to vreme, dok Đoković bude igrao, sa Jelenom i Stefanom biće njena porodica. U prvim danima, oko kupanja i nege bebe pomoći će im medicinska sestra, kao i roditelji, koji su joj sada najveća podrška. U Monte Karlo će uskoro otići i Novakovi roditelji Dijana i Srđan, pa će se i oni priključiti čuvanju unuka. Dok beba ne ojača, Jelena neće pratiti supruga na turnirima i biće maksimalno posvećena sinu - rekao nam je izvor blizak porodici Đoković, i dodao da je soba za Stefana spremna.


- Prostorija je vrlo jednostavna i nežnih je boja. Krevetac je napravljen po uzoru na onaj u kojem je spavao slavni teniser dok je bio beba, kao i njegova braća Marko i Ðorđe, a na zidovima su iscrtani „Diznijevi“ junaci - završava naš izvor.

Uz ćerku i unuka: Vera i Miomir

Uz ćerku i unuka: Vera i Miomir | Foto: O. Bunić

Podsećanja radi, “Alo!” je pre nekoliko dana ekskluzivno objavio fotografije apartmana u kom se porodila Noletova supruga. Jelena Đoković porodila se u klinici „Lenval“, najvećoj u Nici, gde su se pre nje porodile Sandra Meljničenko i Anđelina Džoli. Teniserovu ženu porodio je čak isti lekar koji je radio na porođaju Sandre i Anđeline, a samo noć u toj klinici košta 6.000 evra.
 

Srđan i Dijana slave rođenje unuka treći put!

Srđan i Dijana Đoković sinoć su opet napravili žurku u svom restoranu povodom rođenja prvog unuka Stefana. Ovo je treći put da porodica Đoković slavi novog člana. Prvo su napravili intimniju proslavu u svom stanu kada se Jelena porodila, a onda su sutradan u restoranu u Novom Beogradu organizovali druženje sa prijateljima. Noćas su Dijana i Srđan opet slavili Stefanov dolazak na svet za rodbinu i prijatelje koji nisu mogli da prisustvuju predhodnoj žurki. Uskoro, i oni putuju u Francusku kako bi uživali sa unukom.

Poslednji komentari
  • ljilja Vreme: 27.10.2014 08:30h

    Najboljem najbolje, svaka čast.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP