Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVI AKTERI PORNIĆA SU BLISKI PRIJATELJI

Novi detalji hrvatskog seks skandala

Autor: 24sata.hr | 24.05.2015 - 15:00:00h | Komentara: 0

Kada se na Internetu pojavio snimak na kom se navodno vidi hrvatska manekenka Tina Katanić u seksualnom činu sa nekoliko muškaraca, mnogi su se proteklih dana trudili da zarade na tom videu, distribuiraju ga medijskim kućama, tražeći za njega najpre na hiljade evra, a potom i znatno manje iznose.

Tina Katanić

Tina Katanić | Foto: Youtube Screenshot

Hrvatska policija već se bavi ovim videoom, ali formalna krivična prijava još nije podnesena. 

Pored krivičnog dela dela neovlašćenog snimanja i eventualne zloupotrebe droga, istražuje se i postoje li u ovom slučaju elementi za podizanje krivične prijave zbog javnog sramoćenja, ali polnog odnosa bez pristanka.

Jedino je prilično nesporno javno sramoćenje koje se - kako i hrvatski zakon to definiše - može izvršiti i putem računara ili mreže. Tu bi trebalo da bude ključno ko je i kako počeo da distribuira sporni video.

Istražitelj objašnjava da je danas izuzetno lako nadzirati distribuciju takvih snimaka mejlom ali i na Fejsbuku.

- Imamo alate koji su jednostavni poput Gugl pretraživača, nalaze sve što poželite, a ulazak u profile ili naloge elektronske pošte policije širom sveta danas lako i efikasno rešavaju sa operatorima. Stoga, neće biti problem ni da se ustanovi ko je i kome prvi distribuirao sporni video - kaže stručnjak za veb kriminal.

Hrvatska manekenka se oglasila posle seks skandala!Inače, mladići i devojka, navodno poznata hrvatska voditeljka i manekenka Tina Katanić, družili su se godinu dana. 

Iz krugova bliskih mladićima sa snimka saznaje se da su se s devojkom družili oko godinu dana i često zabavljali vikendima. Izlasci su se najčešće svodili na nekoliko sati zabave po narodnjačkim klubovima uz dve-tri boce žestokog alkoholnog pića. Zatim su odlazili u kuće i stanove prijatelja i poznanika. Tvrde da je devojka dobrovoljno odlazila s njima.

Akteri sa snimka poznati su učesnicima fudbalskih turnira i prijatelji su već godinama. Kažu da je kontroverzni seks video nastao u iznajmeljenom stanu u samom centru Zagreba.

Na snimku se prepoznaje ista nijansa boje laka za nokte i narukvica ukrašena cirkonima koje je devojka nosila tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP