Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MALO FLERTA

Novi duetski letnji hit Tamare Filipović

Autor: A.O./N. Jovanović | 16.07.2014 - 23:00:00h | Komentara: 0

Nakon fantastičnog uspeha duetske pesme sa Đusom "Prošlo me je sve" pevačica Tamara Filipović odlučila je da nastavi u istom pravcu.

Ovog puta vokal je ukrstila sa najpoznatijim di-džejem na teritoriji Švajcarske - DJ Marconijem koji je zaslužan za aranžman numere "Malo flerta", dok muziku i tekst ovog letnjeg hita u najavi potpisuje Stefan Cvijović Cvija.

Tamara Filipović

Tamara Filipović

S obzirom na to da su oboje prezauzeti poslom širom Evrope, svoje prve slobodne dane Tamara i Markoni iskoristili su za snimanje visokobudžetnog spota za čije potrebe su rentirani luksuzni automobili, gliser ali i helikopter!
- Bilo je veoma iscrpljujuće i naporno, ali isplatilo se! Jedva čekam da se pesma zavrti jer je prava letnja i vesela. Bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa Markonijem i iskreno verujem u to da smo dobitna kobinacija.- kaže Filipovićeva koja je silom prilike na dan snimanja bila i u ulozi spasioca.

Tamara Filipović

Detalj sa snimanja spota

Naime, zbog paklene vrućine jednoj od devojaka iz spota je pozlilo, onesvestila se i srušila u reku! Srećom Tamara je bila pribrana i brzo je izvukla na suvo gde joj je i prižila prvu pomoć.
Treba li napominjati da je do kraja dana muški deo ekipe folirao da im je zlo i da im se vrti u glavi!?

Cvija glasa za letnji flert!

Glavni "krivac" za saradnju Tamare Filipović i DJ Marconija, autor numere "Malo flerta" Stefan Cvijović Cvija kaže da su nam letnji flert i nonšalancija tokom najtoplijeg godišnjeg doba svima svojstveni.
- Tokom ovih meseci smo svi lepo raspoloženi i skloni koketiranju, mnogo su češća nova poznanstva a samim tim i nove ljubavi. Tako je i nastala ova letnja, mladalačka pesma, a s obzirom na to da sam sa oboje razgovarao o novoj numeri došao sam na ideju da su njih dvoje sjajna kombinacija.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP