Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DA PUKNEŠ OD SMEHA

O ovih pet stvari narodnjaci najčešće pevaju!

Autor: webcafe.hr | 11.06.2013 - 11:07:00h | Komentara: 5

Kada muško zapeva narodnjake, to obično izgleda, a i zvuči, urnebesno! Koliko ovih tema ste prepoznali iz burnih pesama kafanskih noći?

Ko li će nas predstavljati na takmičenju?

O čemu najčešće pevaju narodnjaci? | Foto: Shutterstock

 
 
ON NJU VOLI - To nije normalno koliko on nju voli i koliko ona njemu znači i kolko se uopšte oni vole. Rekao bi čovek da imaju desetero dece koliko se vole i taman kad pomisliš da je to to...eto drugog stiha:
ONA NJEGA OSTAVLJA - Kud ga brže ostavi sunce ti žarko?!? Pa jel niste do malopre bili srećni?! Ode ona, a on tuguje. U toj silnoj tuzi nema koga jadan ni da pozove, jer... dece s njom nije imao... a sad ode i ona... koga zvati!? Kakvu poruku poslati? Pa, kako koga? Sledeći stih...
ZOVE STARU MAJKU - Koga će da zove, nego mamu! Kuka mami da ga je droplja ostavila ostavila i da je sad sam i da je gladan. Dok ga majka teši on shvati da je zapravo jedini izlaz u četvrtom stihu:
PIJE DA ZABORAVI - E, taj je najgori! To je onaj stih u kome lete košulje i u kom se flaše razbijaju o glavu. I onda taman kad pomisliš da je ovaj u pesmi sav gotov od alkohola i da je to to i da pesma ima tužan kraj... eto petog stiha:
VRAĆA SE ONA NJEMU - Eto ti nje, bestidnice, opet. Ostavila ga... ovaj celu golgotu prošao i evo nje nazad. On srećan ka Pakistanac kad nađe 100 dolara na putu. Zaboravlja sve proživljeno. Prestaje da pije. Odlazi od matere i vraća se ljuuuuuubavi staaaaaa-a-a-a-roooooooooj!
Kako je to kad žensko peva narodnjake:
ONA NJEGA VOLI - Nema nikakve razlike, isto je i kod muškog pevača. Dobro... ima.... ona ga toliko ludo voli da to graniči s medicinskim fenomenom. Luda koliko ga voli, a onda... onda ide drugi stih:
ON NJU VARA - STOKA!!!. Đubre je vara, i zamisli – s najboljom prijateljicom (aj bar nije sa mamom). Ona tu puca s živcima... nervozna je i ide treći stih:
NE ZABORAVLJA GA - E tu je razlika. Vidite da žene ne zovu staru majku da ih stara majka uteši? Jasno? A ne, ne, ne. Ona je zatvorena u sobi sama sa sećanjima na njega jer ga prežaliti ne može, kao kad prodate starog "juga".
ONA LUTA - Eto.... gubi se. Luta ulicama... u svakom izlogu traži njega. Luta mislima i sabire ih. Sabrati se ne može kad odjednom... peti stih:
ON SE VRAĆA - Eto ga, bitanga jedna, vratio se.
Nema veze što je još u međuvremenu i njenu prijateljicu pravario sa kumom  prijateljičine sestre... al ova ga oberučke prima u zagrljaj... jer eto... valjda je u međuvremenu izgubila na živce pa ne zna šta radi. Uglavnom – srećan kraj!
 
Poslednji komentari
  • Milojka Vreme: 11.06.2013 12:03h

    stvarno i duhovito i realno

  • mira Vreme: 11.06.2013 13:42h

    Narodnjaci Su Zakon,

  • joca Vreme: 11.06.2013 14:03h

    mislim da ste promasili malo....sad se u svakoj drugoj pesmi pominje beograd..moj beograd..beograd zna beograd ti i ja ..beograd nocu...ili splavovi...a ceste su i one relacije ti ja i ona...ja sam bolja od nje trte mrte....sex za jednu noc sutra se neznamo..a ima i onih svalerskih tekstova...dal ona zna..ovo ono dal je primetila moj ruz na tvojoj kosulji..a ima i tekstova o ovim turbo bogatasima..gazdama ..kao sto jeono acino...javi se obezbedjenju da te puste..ovo ono...ili slicno jos tako nesto....

  • Vida Vreme: 11.06.2013 16:13h

    A da li ste primetili da nove pesme sadrze dva stiha koja se ponavljau tri do cetiri puta i to je cela pesma!!!

  • nedjo Vreme: 31.10.2013 17:32h

    pitajte marinu tucakovic

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP