Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEVERINA PROGOVORILA O SVEKRU:

Obožavam Kebu!

Autor: S. A. | 07.07.2015 - 08:30:00h | Komentara: 1

Hrvatska pevačica Severina Vučković priznaje da je zaljubljena kao nikada do sada, i to u Igora Kojića, kao i da obožava njegove roditelje, Dragana i Olju. Naime, Seve će biti specijalna gošća na Kebinom koncertu u Loznici, zbog čega se veoma raduje.

Uživaju  u ljubavi

Uživaju u ljubavi

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovena sam što mogu da ga volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji, jer je toplinu i iskrenost nasledio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I srećna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu - kaže za magazin “Hello” Severina i dodaje da svoje vreme posvećuje sinu i dečku, koji je njena ljubav do kraja života.

Šarmirao snajku:  Dragan Kojić

Šarmirao snajku: Dragan Kojić


- Sve vreme posvećujem svom sinu i Igoru. Tamo gde ima mnogo ljubavi nema mesta za strah. Verujem u bajke i u ljubav do kraja života. Moje srce mi je donelo samo dobro. Donelo mi je sina, Igora i pesme koje pevam, život koji živim - završava hrvatska pevačica.

Podsećanja radi, Keba je rekao da podržava izbor svog sina i da je, osim što se lepo slaže sa Severinom, upoznao i njenog sina Aleksandra, koji mu je jako drag. Venčanje je na pomolu, a kako je folker rekao, ako do tog čina dođe, sigurno će to biti jedna velika svadba u Srbiji.
Poslednji komentari
  • Gogi Vreme: 07.07.2015 21:40h

    I tata bi sine,Keba sigurno nije zadovoljan snajkom i sinom,apogotovo pornicem,ali radi javnosti mora da prica sve najbolje,slihtare x

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP