Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ OBRADOVAO FANA U LJUBLJANI

Obožavateljka u suzama skakala na Čolu!

Autor: Ekipa Alo! | 15.05.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Nakon što je završio snimanje spota u Makedoniji, Zdravko Čolić je promovisao svoj novi album u Ljubljani, i tom prilikom napravio iznenađenje za svoju obožavateljku u okviru emisije „Vid i Pero šou“. Danica Šenica (56) oduvek je volela Zdravkove pesme, a nije ni pomislila da će legendarni Čola pevati samo za nju.

Njenoj sreći nema  kraja:Danica i Zdravko

Njenoj sreći nema kraja:Danica i Zdravko

Veliku želju da upozna Čolića, Danici je ispunila njena ćerka, koja ju je tajno prijavila za ovaj šou. Danica je sa svojom porodicom sedela u publici kada joj je pri kraju emisije neočekivano zazvonio mobilni telefon, koji nije isključila. Kao pozivnu melodiju imala je Zdravkovu pesmu „Čija je ono zvijezda“.

Voditelj je izveo na binu, počeo ispitivati oko Zdravka i odlučio da ga pozove kako bi joj ispunio želju. Danica je bila u neverici, ali ubrzo preko telefona čula je Zdravka, koji je zapevao, a zatim se i uživo pojavio, pevajući njenu omiljenu pesmu „Ti si mi u krvi“ i zagrlio je. Danica nije mogla zamisliti susret sa svojim idolom i, kako kaže, ovaj događaj će pamtiti do kraja života.

Najveća želja  je ispunjena

Najveća želja je ispunjena

Danica Čolu obožava više od 40 godina, a u mladosti je njime bila toliko opčinjena, da je jednom prilikom njenom ocu prekipelo i bacio je kroz prozor njen gramofon i ploče, ali se Daničin brat pobrinuo da sve ploče vrati. Kada je Danica bila bolesna, pisala je Zdravku Čoliću i dobila Zdravkov odgovor. Na kraju pisma stajalo je: „Puno pozdrava iz Sarajeva, voli te tvoj Zdravko Čolić.“ Pisma, nažalost, više nema, ali je uzbuđenje Zdravkom i njegovim pesmama ostalo, što je vremenom prenosila na svoje voljene. Zdravko će 24. maja obradovati publiku u Zadru, dok će 31. maja pevati u Skoplju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP