Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA PEVAČICA POKAZALA NJENIH USTA DELO

Od poljubaca tvojih modar sam ja

Autor: Ljubomir Tozev | 28.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Košarkaški menadžer Momir Gajić, dečko poznate pevačice Radmile Manojlović, osim što je premijerno pokazao da ume da se snađe na filmskom platnu, prezentovao nam je prvi put i kako njegova draga vodi ljubav.

Joj, Rado, joj, Radmila, šta si sa njim učinila...

Joj, Rado, joj, Radmila, šta si sa njim učinila... | Foto: Jelena Vučetić

Osim što su su se posle dve godine nakanili da se ruku pod ruku pojave pred medijima, Momir je rešio da nam da eksluzivu - šljivu na vratu.

Tačnije, na premijeri filma „Bićemo prvaci sveta“ primetili smo da Momir ima modrice na vratu, koje mu je, pretpostavljamo, napravila Manojlovićeva. Verujemo da su podlivi posledica burnih noći kada je u Beogradu.

Kako je pevačica i ranije pričala, košarkaški menadžer je njena velika ljubav, te je, pretpostavljamo, na ovaj način pokušala da obeleži da je Momir samo njen i da ga nijedna druga pripadnica lepšeg pola ne može posedovati.

Posle njenog upada na premijeru, na koju je kasnila više od pola sata, njih dvoje su otišli na žurku koja je bila upriličena povodom projekcije filma, a čim su popili pićence, uputili su se u njen stan na Vračaru. Ne sumnjamo da će Momir za nekoliko dana imati još nekoliko tragova na telu, a mi ćemo se potruditi da to opet uslikamo.

Napokon zajedno  u javnosti: Radmila  i Momir

Napokon zajedno u javnosti: Radmila i Momir | Foto: Jelena Vučetić


Podsećanja radi, ovaj par svoju vezu započeo je pre dve godine nakon što je Radmila raskinula dugogodišnju romansu sa pevačem Milanom Stankovićem. Sve pevačicine ljubavi bile su vrlo turbolentne, a ona je uvek isticala da bi volela da nađe momka koji neće biti zanimljiv javnosti kako bi na miru mogli da uživaju u ljubavi.

Rada ga upecala dok je bio u braku

Javnosti je malo poznata činjenica da je Momir za vreme braka sa Amerikankom Maršom Ozborn Gajić bio sa pevačicom. Dok je žena u Americi pokušavala da dobije bitku sa karcinomom, Momir je u Beogradu uživao sa Radom. Nedavno je pevačica izjavila da dok je dragi u Americi oni putem „Skajpa“ rade razne stvari koji rade mladi. Možete da zamislite o kakvim stvarima se radi.

Poslednji komentari
  • Peki Vreme: 28.02.2015 22:34h

    Seljancica. A ovo na vratu je infekcija.

  • Jelena- Vreme: 01.03.2015 20:27h

    Ako osoba koja je mladja od vas 40 godina moze da vam radi to sto tvrdite treba da preispitate vasu psihicku,intelektualnu zrelost i zivotno iskustvo. MEni ovo lici na matorce kojima imponuje za NEKO dokazivanje da su jos ,,mladi,, a kad ispadnu problemi onda ,,blato,, po ovoj klinki.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP