Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPA!

Ode Knez u glumce!

Autor: Vesti-online.com | 07.02.2014 - 20:00:00h | Komentara: 0

Nenad Knežević Knez (46) do sada je bio uspešan pevač, a kako stvari stoje publika će uskoro moći da se uveri i u njegov glumački talenat. Nedavno je gostovao u seriji "Pevaj, brate", a ovih dana pregovara o ulozi u novoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora". Ali, to nije sve. Popularni pevač je snimio i film "Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa".

Nenad Knežević Knez

Nenad Knežević Knez | Foto: Zoran Ilić

- Nije bilo teško, jer sam glumio samog sebe i to iz vremena '90-ih godina kada sam bio najpopularniji. Uživao sam vraćajući se u to vreme. Film je odličan triler i jedva čekam premijeru. Radnja je vrlo zanimljiva. Treba da pevam na koncertu, a pre mene nastupa predgrupa u kojoj je momak kome ubijaju oca. Film je vrlo dinamičan. Posle mog učešća u šou programu Tvoje lice zvuči poznato otvorili su mi se neki novi putevi. Dobio sam prilike da pokažem i druge talente, pored mog osnovnog muzičkog dara. Imponuje mi to. U novoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora" trebalo bi da imam vrlo zapaženu ulogu. Odoh ja u glumce! - kaže Knežević.

Šta je sa osvajanjem francuskog muzičkog tržišta, koje ste započeli letos predstavljanjem albuma "The magic of Balkan" u Francuskoj?
- To je prošlo sjajno. Imao sam deset koncerata u Francuskoj, publika je bila oduševljena. Tada sam mislio da ću do kraja godine uspeti da završim i plasiram posebno izdanje albuma za francusko tržište, ali je sve zastalo zbog mojih obaveza u šou programu Tvoje lice zvuči poznato. Ali, ne radi se samo o tome. Vrlo je teško probiti se u inostranstvu. Svi znamo koliko dugo je trebalo Goranu Bregoviću da uspe u inostranstvu, iako je jedan od naših najvećih muzičara svih vremena. Sad je i u svetu mrtva sezona što se našeg posla tiče, tako da čekam. Ali, odustati neću sigurno i boriću se koliko mogu.
Imate velike ambicije?
- Moje ambicije su da i dalje budem uspešan u onome čime se bavim. Da krenem da radim onako kako volim, sa grupom po diskotekama. Kod mene je uvek bilo mnogo muzičkih stilova - fankija, soula, densa, regea... Mešao sam muzičke stilove da bih bio drugačiji, zanimljiv, da ljudima ne bih dosadio. Ali, sve što sam radio bila je pop muzika, a tako će biti i ubuduće.
Da li vas saleću obožavateljke od kada ste razvedeni, naročito posle učešća u emisiji Tvoje lice zvuči poznato?
- Nije tačno da me opsedaju samo poslednjih meseci, ja sam uvek bio interesantan devojkama. Nisam preterano lep, ali šarm čini svoje! Ipak, za sada nema ništa novo kod mene na ljubavnom planu. Kad bude, obavestiću vas! Sad za ljubav nemam vremena, jer pripremam numeru "Dona", koju ću objaviti krajem meseca. Neću je pustiti u etar dok ne uradim i spot za nju. Ljubavna je, sročio je Braja i zvuči autobiografski.

Nikad niste došli u iskušenje da se okrenete narodnoj muzici gde su pevači popularniji i plaćeniji?
- Ne, ne, ni slučajno. Pop nije zastupljen, niti je popularan kao folk, ali nikada mi nije palo na pamet da se odreknem zabavne muzike. Nekada sam na gostovanjima umeo da otpevam poneki narodnjak, ali sam potpuno izbacio folk pesme iz svog repertoara. Objavio sam taj poslednji etno-džez album "The magic of Balkan", na kojem sam obradio naše najlepše starogradske, romske pesme i sevdalinke, da bih ljudima pokazao da se snalazim i u toj vrsti muzike. Ali, klasični narodnjaci me uopšte ne zanimaju. To nije moj muzički svet, niti moj "par sandala".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP