Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOGORELO JOJ

Oglasila se i Katarina Grujić

Autor: Opera.17 | 24.10.2014 - 16:00:00h | Komentara: 2

Posle moje prevelike dobrote i naivnosti doživela sam da budem toliko izdana! Ja nemam ni snage, ni vremena, ni živaca da se prepirem, ubeđujem, svađam sa vama....

Jedva čeka da ponovo  zapeva: Katarina Grujić

Jedva čeka da ponovo zapeva: Katarina Grujić

Mlada pevačica Katarina Grujić se u poslednjih desetak dana našla u centru medijske pažnje, prvenstveno zbog priča o raskidu sa manekenom Borisom Stamenkovićem, a zatim i zbog priča da se opija i puši, iako je operisala glasne žice i još uvek se nije oporavila od toga.

Katarina  Grujić

Katarina Grujić | Foto: Miloš Perić

Pomenute situacije je navodno krila i i od direktora "Grand" produkcije Saše Popoviće, zbog čega je Kaća reagovala i na svom Facebook profilu objavila prilično oštru poruku.

Katarina Grujić i Boris Stamenković

Katarina Grujić i Boris Stamenković

- Posle duge savršene saradnje sa novinarima dočeka me ovo. Zaprepašćenje! Nikome se ne pravdam u životu niti ću, ali zbog ovoliko izrečenih laži prvi i poslednji put ću se ovako oglasiti! Dosta sam tolerisala svima koje kakve tekstove o meni, ispadala 100 puta naivna glupača koja veruje na svaku lepu reč, miniranje mene, omalovažavanje i pokušaj osvete na mnogo načina! Sada je dosta! Dragi prijatelji ovo je potpuna laž! Zbog moje brzopletosti i iskrenosti sam ove nedelje prozvana mnogo puta od strane raznih novinara! U moj ljubavni i privatni život NIKO nema prava da se meša i da priča neistinu! Ove nedelje su me pogodile mnoge stvari, a pogotovo što sam posle moje prevelike dobrote i naivnosti doživela da budem toliko izdana! Za kraj, od sada (ovo važi za sve novinare sveta) sledeći tekst, slika, priča koja bude bila apsolutno netačna u vezi mene i bude izmišljena, imaće posla sa mojim advokatom i tužbom! Ja nemam ni snage, ni vremena, ni živaca da se prepirem, ubeđujem, svađam sa vama jer je to vaš posao, posao koji povređuje dosta ljudi, zato je jedino rešenje tuzba pa ćemo svi biti mirniji! - zapretila je Kaća!
Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 24.10.2014 19:30h

    I pored brojnih operacija, i dalje nisi lepa....

  • sasa stankovic Vreme: 25.10.2014 04:19h

    Ponekad istina postaje i glavna osuda, a to je Kaćin nonšalantan odnos prema rehabilitaciji. Prosto ne verujem da je na svežu operaciju pila i pušila, ali njen izlazak u javnost i obitavanje u zadimljenim prostorijama isto je kao i pušiti. Provoditi 6-7 sati u takvom okruženju pa i da piješ samo vodu, nije zdravo, a kamoli rekovalescentu. Dakle Kaća, tvoji napadi na novinare su jalov posao, sama si sebi najveći neprijatelj i zato ti sporo ide oporavak !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP