Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJKA NA KAFI SA PLASTIČNIM HIRURGOM

Olja ide na remont

Autor: Biljana Radulović | 07.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Iako je u nekoliko navrata govorila o tome da se pokajala što je stavila silikon u grudi i usne, voditeljka Olja Crnogorac se očigledno uželela novih hirurških zahvata. Paparaco „Alo!“ uslikao je atraktivnu brinetu kako uživa u društvu jednog od najpopularnijih plastičnih hirurga Branislava Prešćevića, sa kojim ugovara „remont“.

Crnogorčevu smo uslikali kako u  jednom od prestoničkih restorana  ugovara nove hirurške zahvate  sa doktorom Prešćevićem

Crnogorčevu smo uslikali kako u jednom od prestoničkih restorana ugovara nove hirurške zahvate sa doktorom Prešćevićem | Foto: Zoran Ilić

Sudeći po ozbiljnom razgovoru koji su vodili u bašti jednog od prestižnih restorana sa pogledom na Savu, Olja se odlučila da koriguje neke delove svog tela, iako po mišljenju mnogih muškaraca već izgleda savršeno.


- Olja je objašnjavala hirurgu da želi da popravi nedostatke, ali nisam čula na kom delu tela. Tražila je samo da joj se doda nekoliko kubika kako bi se zategla. Njih dvoje su sedeli skoro dva sata i pričali do detalja na koji način bi to bilo najbolje sprovesti u delo - kaže naš izvor koji se zatekao za susednim stolom.

Pažljivo sluša doktora

Pažljivo sluša doktora | Foto: Zoran Ilić


Prešćević je, inače, Olji radio i prethodne operacije, grudi i usne, zbog čega u njega ima beskrajno poverenje da će sve proći kako treba i da će joj ožiljak biti neprimetan. Ostaje samo da vidimo koji deo tela Crnogorčeve će biti bujniji nakon odlaska pod nož.
Poslednji komentari
  • LAVINIJA Vreme: 07.04.2015 08:53h

    U vremenu teske,akutne kulovizacije ,najcrnjeg primitivizma,gliba ,bolestina i gluposti ako je neko samo sa ovim pravim autenticnim gradskim likom koji ima i znanje i zvanje,[prodicnu stabilnost a i onu ulicnu skolu/ koju neko mora imati da bi imao tezinu vecu od ovih raznih Babica koji nas okupirase/ samo tu kafu popio. moze se reci da je imao srece.,mnogo srece, Lepo je da te neko uslika u onom drustvu zbog koga neces morati sa se stidis i otkupljujes slike/

  • kiklop Vreme: 07.04.2015 09:25h

    pa već i ona ima paja patak usta, šta će više u trendu je.treba glavu malo popuniti silikonom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP