Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZALJUBLJENA U BOSANSKOG KOMANDANTA?

Olja Karleuša u vezi sa Naserom Orićem

Autor: Kurir | 04.04.2013 - 12:33:00h | Komentara: 1

Iako je u braku sa Predragom Petrovićem Pecom nekoliko godina, navodno, u isto vreme održava vezu sa Naserom Orićem koga je haški sud oslobodio krivice za zločine počinjene nad bosanskim Srbima tokom rata u BiH.

Olja Karleuša

Sve češće gostuje u Federaciji: Olja Karleuša| Foto: Rajko Ristić

Olja sve češće gostuje u Federaciji i za to je zaslužan upravo Naser, koji je uvek okružen telohraniteljima i ne propušta nijedan njen nastup. Njihovu  bliskost naši izvori prvi put su otkrili 2. juna 2012, kad je Olja nastupala u restoranu "Bosna" u Sarajevu.

 Kad je bio Oskar popularnosti u Tuzli 14. novembra 2012, njenim "mercedesom" tamnoplave boje dovezli su se do "Majdana", gde su sedeli i pili kafu pred brojnim novinarima, ali niko nije smeo da ih slika.
Kako dalje navode, nakon Oskara imala je nastup u Sarajevu, u „Radon plazi“, gde je bio i on, a prema njihovim tvrdnjama, dan pre tog nastupa Olja je bila kod Nasera u vikendici na Karauli blizu Olova, gde su je videli i mnogi njegovi radnici.
Među njenim poslednjim nastupima bio je onaj 8. marta u Visokom, u diskoteci „Kampari“. Naser je bio i tamo. Tada su nastale fotografije koje su ubrzo završile na Fejsbuk strani diskoteke, ali još brže su skinute.

Naser Orić

Ne propušta nijedan Oljin nastup: Naser Orić | Foto: AP

Na fotkama se može videti da je njena torba "luj viton" na stolu pored kojeg se slikao i Naser, ali zajedničke fotografije, kao što smo već naveli, izbrisane su.

Naser Orić: Olji hoće da napakoste!

- To je živa glupost. Možda neko hoće da joj napakosti pa izmišlja takve priče. Ja sam stalno na nastupima pevača i pevačica iz Srbije. Eto, vuče me neka nostalgija i volim da odem na njihove koncerte. Skoro sam video i ženu pokojnog Šijana, Gocu Božinovsku. Kulturno smo se pozdravili i šta ima loše u tome?! Poznajem mnogo dobro i Oljinog muža Pecu. Ma stvarno je glupost da sam s njom u vezi.

Olja: Bila sam s njim, ali nikad sama

- Nasera sam upoznala prošlog leta. Nisam ni prva ni poslednja pevačica koju dovode u vezu s njim. On je nekoliko puta dolazio na moje nastupe. U njegovom društvu mogli su da me vide samo u prisustvu još nekoliko ljudi, a nikad samu. Naser poznaje i mog supruga. Svesna sam kakve optužbe on ima od mog naroda, ali ja ne mogu da biram svoju publiku. Pevam za narod - rekla je Karleuša.

Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 04.04.2013 15:05h

    sramota je sto je dozvolila sebi da sedne za sto sa ovim zlikovcem smucila mi se,fuj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP