Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PIJANI VOZAČ

Olja ostaje bez dozvole?! (VIDEO)

Autor: D. Tripić | 22.10.2013 - 13:13:00h | Komentara: 0

Ukoliko se na sudu dokaže da je Olja Crnogorac vozila sa 1,69 promila alkohola u krvi, poznata voditeljka bi mogla privremeno da ostane bez dozvole!

Naime, nakon što je pri rutinskoj kontroli u nedelju ujutru uhapšena u alkoholisanom stanju, Crnogorčeva je provela noć na trežnjenju u policiskoj stanici u Mirijevu. S obzirom na to da se radi o krivičnom delu, voditeljka bi mogla da se oprosti na neko vreme od vožnje svog četvorotočkaša.

Olja Crnogorac

Olja Crnogorac | Foto: Goran Srdanov

 Platiće novčanu kaznu, ali i dobiti kaznene poene koji joj se upisuju u dosije. Kako bismo čuli informaciju iz prve ruke, pozvali smo Damira Okanovića, direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji nam je rekao:

- Osobi koja upravlja vozilom pod dejstvom alkohola, kao što je bilo u njenom slučaju, zaprećena je zakonska kazna zabrane upravljanja vozilom od osam meseci, 12 kaznenih poena i novčana kazna koja se kreće od 15.000 do 30.000 dinara - potvrdio je Okanović za naš list.

Damir Okanović

Damir Okanović | Foto: Mladen Šurjanac

 Inače, Olja Crnogorac nikada nije imala probleme sa policijom. Nju je na Slaviji saobraćajna policija zaustavila zbog brze vožnje, a onda je alko-testom ustanovljeno da je ucirkana, pa je lišena slobode.

- Hvala svima hvala što brinu, ali ja sam dobro. Nisam iza rešetaka i nisam mortus, kao što pišu - izjavila je kratko Olja za „Stori“.

Olja Crnogorac

Olja Crnogorac | Foto: Goran Srdanov


Okanović: Soraja je nasilnički vozila!

Slična stvar desila se i starleti Soraji Vučelić, koja je u susednoj Hrvatskoj vozila svog četvorotočkaša 240 kilometara na sat. Nju su policajci snimili na autoputu sigurnosnim kamerama, pa su joj taj snimak pokazali u Vukovaru.

- Ukoliko neko lice vozi brzinom većom od dozvoljhene, a pogotovo ako je to 240 kilometara na sat, u Srbiji se to smatra nasilničkom vožnjom. Za to je predviđena kazna zabrane upravljanja vozilom od devet meseci i 15 kaznenih poena - rekao je Damir Okanović povodom starletinog slučaja.

Soraja

Soraja / Foto: Petar Marković

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP