Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LEPOTICA

Ona je najlepša Srpkinja po izboru "Elita"! (FOTO)

Autor: telegraf | 02.07.2014 - 21:30:00h | Komentara: 4

Devetnaestogodišnja Kristina Kušić iz Ivanjice pobednica je “Rowenta Elite Model Look” izbora za 2014. godinu. Ona će biti predstavnica Srbije na svetskom “Elite Model Look” finalu koje se održava u Kini krajem godine. Drugo mesto je osvojila Marija Lukić (15) iz Beograda, a treće Ivana Trivić (16) iz Novog Sada.

a

Kristina Kušić

Sve ovo su imali priliku da vide gledaoci putem emisije “Amidži šou” u okviru koje je i održan izbor u jednom od “Pinkovih” studija u Šimanovcima.

U VIP žiriju bili su Biljana Tipsarević, Nevena Božović, Milan Kalinić, dok su stručni žiri činili Mirjana Udovičić, Danijela Dimitrovska Amidžić, Martina Kobesova (predstavnik Elitove centrale iz Londona) i Velibor Milićević (direktor predstavništva Rowente koja je generalni partner projekta).

aDevojke su blistale u haljinama iz modnog ateljea Biljane Tipsarević, a nosile su i suknje modne blogerke Zorane Jovanović.

Elitte model look je već tri decenije najprestižniji izbor za modele na svetu i jedinstvena prilika za modele da zakorače u vrhunski svet mode. Preko ovog izbora otkrivene su Linda Evanđelsta, Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Alesandra Ambrosio, Andrijana Lima i mnoge druge. I ove godine organizator u Srbiji je bila agencija Models inc koja vodi karijere domaćih top modela Simone Andrejić, Danijele Dimitrovske, Marije Vujović, kao i svetskih nada modelinga kao što su Antonina Petković i Katarina Lukić.
Poslednji komentari
  • Orea Vreme: 02.07.2014 21:41h

    Ajoj, koliko lepsih devojaka samo ja poznajem. Sve tri su ispod proseka. Najlepse devojke koje poznajem ne zele da se bave modelingom, dok se par ne toliko lepih uspesno bavi tim.

  • Tanja Vreme: 03.07.2014 10:12h

    Da li je ovo anoreksija ? ili se meni samo cini?

  • biljana Vreme: 03.07.2014 16:08h

    Ne trebas da budes samo lepa da bi se bavila modelingom,vec treba da budes pametna.Da oko sebe siris pozitivnu energiju koju posedujes,a to ne moze svako!

  • biljana Vreme: 03.07.2014 16:12h

    Devojka izgleda svetski! Sve cestitke Mirjani i Danijeli! BRAVO DAME! Pobednici zelim puno uspeha,a bice ga jer je u rukama profesionalaca!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP