Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORODICA ZABRINUTA ZA POP DIVU

OPASNO: Nataša Bekvalac ima samo 49kg!

Autor: A. Radojević | 07.12.2013 - 12:03:00h | Komentara: 5

Opšte je poznato da Nataša Bekvalac uvek dobija pohvale na račun svog fizičkog izgleda i da je uvek važila za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, međutim, pop zvezda ipak nije zadovoljna svojom izgledom, zbog čega je, kako “Alo!” saznaje, dijetama ozbiljno ugrozila svoje zdravlje. Nata trenutno ima 49 kilograma, što je vrlo blizu granice anoreksije, ali po svemu sudeći, ona ne brine, već joj je važno samo da na sceni izgleda što bolje.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac: Ugesnici emisije "Tvoje lice zvuči poznato" bili su šokirani pevačicinim izgledom

 - Nataša je nedavno ugradila balon u želudac kako bi smanjila unos hrane, ali i pored toga odbija da jede. Opterećena je svojim izgledom u poslednje vreme i niko ne zna šta joj se desilo. Kada je prijateljima saopštila da ima 49 kilograma, oni su bili šokirani. Svi smatraju da odlično izgleda i da joj ne treba izgladnjivanje, ali ih Nata ne sluša. Odbija da jede pravdajući se da nije gladna, a situacija postaje sve ozbiljnija, pa je čak i njena porodica zabrinuta. Ona je praktično na korak do anoreksije i tako će ugroziti svoje zdravstveno stanje. Svi razumeju da zbog posla i promocije nove pesme “Bolesno te volim” želi da svoju liniju dovede do savršenstva, ali ovo je definitivno preterivanje - ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici i dodao da su njeni bližnji veoma zabrinuti kako će izdražati nastupe koji je očekuju ovog meseca.


- Nataša do kraja godine ima još deset nastupa, i to ne peva samo vikendom, već i radnim danima. Kako je poznato da je na bini veoma energična i trudi se da svaki put oduševi publiku, svi se sekiraju kako će izdržati da peva i igra u isto vreme. Ako nastavi da odbija hranu, ko zna kako će se sve završiti - dodao je izvor blizak pevačici. Inače, kako Nata trenutno izgleda svi će moći da vide večeras u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj će premijerno izvesti pesmu “Bolesno te volim”. U nameri da saznamo šta Nataša ima da kaže o tome, pokušali smo da kontaktiramo sa pop zvezdom, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar.

Anoreksija može da ugrozi život!

U poslednje vreme sve češće se pojavljuju organizacije za borbu protiv anoreksije, što je dokaz da je ta bolest i te kako prisutna, pogotovo kod mladih devojaka. Anoreksija je težak gubitak apetita čiji su razlozi emocionalne prirode i ne nastaje zbog gubitka apetita, već je reč o borbi protiv gladi zbog stalno prisutnog i potpuno nerazumnog straha od debljanja, koji ne popušta ni kada mršavost dostigne takav stepen da je ugrožen život bolesnika. Obolela osoba postaje opsednuta slikom svog tela i često doživljava sebe debelom, iako je istina suprotna.

Poslednji komentari
  • marijana Vreme: 07.12.2013 12:20h

    ne uzbudjujte se mnogo natasa nije mnogo visoka, ima mozda 165 u najboljem slucaju i 49kg na tu visinu nije uopste mnogo mrsavo. ja imam 60 na 175 i sebe ne smatram ni mrsavom ni vitkom. videla sam je uzivo relativno skoro i ne deluje uopste ni mrsavo ni anoreksicno! devojka je na dijeti mesec dana, ne lupetajte gluposti o anoreksiji i slicno. anoreksija je ozbiljna bolest, nema to veze sa tim sto neko gladuje mesec dana da bi skinuo 2-3kg viska sto je nabacio, koje mi i ne primecujemo ali njemu smetaju!

  • mare Vreme: 07.12.2013 12:22h

    hahaha da peva i igra u isto vreme :))) otvarace usta kao i do sada, a ona je od onih koji bas nemaju nikakav osecaj za ritam pa bolje i da ne igra

  • jecka Vreme: 07.12.2013 14:42h

    ne deluje da ima 49,izgledamo slicno a ja nemam 49 kg

  • ana Vreme: 07.12.2013 18:43h

    Ne dheluje anoreksicno na slici.Ali je strasno da joj je ljekar htio ugraditi taj balon,pa I Cigo je bio naucio konja da ne jede pa crko.Prosto sumnjam da odbija hranu,mozda bira I pazi Sta jede.Ipak je bolesna ako ima ugradjen taj tzv.balon,ne daj joj Boze ozbiljne bolesti,ova diagnosis je Obijes.

  • nedjo Vreme: 08.12.2013 00:29h

    neko delje li delje...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP