Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUZANA MANČIĆ KUKA:

Opljačkana sam!

Autor: E. V. | 14.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 45

Suzana Mančić nedavno je doživela veliku neprijatnost i stres kada joj je obijen automobil iz kojeg je ukradena skupocena bunda. Naime, Suzana je u društvu prijatelja došla u restoran, a kada je krenula kući, šokirala se kada je zatekla polupana stakla, a zamalo se rasplakala kada je shvatila da u autu nema bunde koju je ostavila unutra.

Suzana Mančić

Suzana Mančić

- Nedavno sam se parkirala u blizini restorana u kojem sam večerala. Pošto sam imala i jaknicu na sebi, bundu sam ostavila u kolima. Kada sam došla do auta u nameri da idem kući, stakla su bila polupana, a bunde nije bilo.

Odmah je policija reagovala, ali džabe, nije bilo nikakvih otisaka prstiju niti bilo kog dokaza, tako da sam ostala bez bunde! Sada samo mogu da gledam tuđe i plačem jer moje više nema, niti ću više kupovati takvu kakvu su mi ukrali jer je bila zaista preskupa - zaključila je vidno potresena Suzana.

Nakon toga, Mančićeva je prokomentarisala kako se seti svog skupocenog krzna koje joj je ukradeno svaki put kad ugleda ugleda nekog ko nosi bundu i da joj često dođe da zaplače.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 14.03.2015 07:41h

    Госпа ,,која је тамо нешто оросила,, оставила скупоцену бунду ,,на изволте,, у аутомобилу и сада ћу ја данима читати њено кукумавчење?Да је била скупа не би је ни оставила?Значи,бато,ето конкурса ,,За куповину бунде,,!Хајде немо' да сте стипсе?Или да организујемо СМС поруке или да сакупљамо кеш?Зар да Манчићку не помогнемо?

  • sneki Vreme: 14.03.2015 08:25h

    ooooh plavušo draga, pa šta si očekivala kada ostaviš bundu u autu ???? to ne smeš ni u Londonu, Berlinu, Beču da uradiš a kamoli u Beogadu da uradiš !!!!!!! ne sekiraj se mnogo, tvoj Sima će to da nadoknadi

  • DR Gane Vreme: 14.03.2015 08:28h

    A da je nisu možda odneli na orošavanje ???

  • Karadjordje Vreme: 14.03.2015 08:50h

    Meni su 93god. ukrali novu Samaru pa o tome se nije pisalo bunda bunda bunda vrati meni moju bundu e bas mi je zao njene bunde.

  • zagondzija Vreme: 14.03.2015 08:54h

    aj ne kukaj ko da si je ti kupila

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP