Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TARIFA SILIKONSKE KRALJICE

Oral + klasik = 200 evra!

Autor: B. J. | 04.04.2014 - 13:25:00h | Komentara: 16

Izvesni Beograđanin (27) decembra prošle godine je preko agencije angažovao silikonsku kraljicu Tijanu Đuričić (23) za uslugu nazvanu „oral plus klasik“ i platio je 200 evra, saznaje „Alo!“. Naime, mladić nije ni znao da je Đuričićeva „u ponudi“ te je nije tražio, već mu je u njegov stan na Dedinju poslala agencija koju je pozvao. On je njihov intimni susret i zabeležio mobilnim telefonom.

Tijana Đuričić / Foto: Oksana Toskić

Tijana Đuričić: Imala i tarifu! / Foto: Oksana Toskić


- Policija je najpre imala operativna saznanja da se Đuričićeva bavi prostitucijom, zbog čega su i pozvali mladića, za kojeg su saznali da je mogući klijent. On isprva nije bio voljan za saradnju, ali je potom rekao da devojka ionako nije bila nešto, da je pozvao agenciju i naručio standardnu uslugu. Agencija je potom poslala devojku, ona se dovezla agencijskim automobilom do kuće, odradila šta je imala i otišla. Odbio je da pomogne da se uopšte dođe do pomenute agencije, ali je na kraju pristao da da snimak odnosa sa Đuričićevom, kao i deo snimka na kojem se vidi kako ona uzima novac nakon odrađenog posla - kaže naš izvor blizak istrazi, koji navodi da će se istražni organi svakako baviti otkrivanjem pomenute agencije.

Tijana Đuričić

Tijana Đuričić:

Po procedurama, Đuričićeva je u utorak u policiji najpre dala iskaz u svojstvu građanina i odlučno je demantovala da ima ikakve veze sa pričom. Ona je, međutim, odatle sprovedena u Prekršajni sud, gde je došao i klijent, koji je ponovio iskaz pred sudijom. Iako je kraljica silikona tvrdila da laže i pokušava da joj smesti, slučaj je zatvorio snimak sa mobilnog koji je mladić posedovao. Ona je osuđena zbog prostitucije i platila je kaznu od 40.000 dinara, kao i 10.000 dinara zbog fiktivne adrese.

Da podsetimo, u Srbiji bavljenje prostitucijom spada u narušavanje javnog reda i mira i kažnjava se kao prekršaj, klijenti ne podležu odgovornosti, dok se krivično kažnjavaju samo takozvani posrednici.

Đuričićeva je inače u izjavi za naš list tvrdila da je „nevina i da je u utorak na snimanju ‚Amidži šoua‘ izgubila dokumenta, te da je tog dana startovala policija i privela jer nema dokumenta“. Ona je dodala i da je platila samo kaznu od 10.000 dinara jer nema prijavljen boravak, te da je kada je čula priču o prostituciji mislila da je u pitanju prvoaprilska šala i da neko „očigledno širi dezinformacije o njoj“.
Poslednji komentari
  • Teodora Vreme: 04.04.2014 15:09h

    Sitna kazna, izvadiće štetu iz dva posla.

  • Lina Vreme: 04.04.2014 15:50h

    ne, nije prostitutka, nego je diplomirani pravnik, mozda buduci narodni poslanik.. Sto da ne, ako je mogla Nevena, moze i ona..

  • Luka Laban Vreme: 04.04.2014 16:55h

    A gde je cenovnih ostalih manekenki pevačica voditeljki modnih kreatorki i sl. da znamo šta nas čeka i koji udar po novčaniku i za koje usluge!

  • Gerasim Vreme: 04.04.2014 17:31h

    I, u čemu je problem,pa daje i prodaje ono što je njeno,ne prodaje tuđe, državu i njene interese.Što da ne treba da plati porez na dobit,ili ovaj zadnji kako se već zove.

  • azaa Vreme: 04.04.2014 17:32h

    A ko bi sa ovom u krevet ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP