Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JASNA MILENKOVIĆ JAMI O PROSLAVI ZLATNIH MOMAKA:

„Orlići” su mi tražili „One stvari”!

Autor: B. R. - S. A. | 25.06.2015 - 20:30:00h | Komentara: 1

Nakon što su imali spektakularan doček na balkonu Skupštine grada, „orlići“ su se uputili u provod kako bi proslavili titulu, i to na nastupu Jasne Milenković Jami, koja im je celu noć ispunjavala muzičke želje. Zlatni momci su, kako nam je Jami ispričala, više puta u toku večeri od nje tražili pesmu „One stvari“, koja je njihova himna.

Toliko su me grlili  i ljubili i kitili medaljama da mi  je srce puno

Toliko su me grlili i ljubili i kitili medaljama da mi je srce puno

- Tolike godine pevam, ali noć u kojoj sam pevala za „orliće“ dugo ću pamtiti. U sedam ujutru sam izašla sa splava, ali do 11 časova nisam zaspala od uzbuđenja. Ovo je trebalo doživeti! Oni su toliko pristojni i skromni u svojoj veličini da me je to razoružalo. Moju pesmu „One stvari“ tražili su nekoliko puta da pevam, kažu da su je pevali na pripremama. Bila im je himna! - priča nam Jami i dodaje da se iznenadila njihovim ponašanjem i vaspitanjem.

Za njih sve: Jami klečala i pevala pred šampionima

Za njih sve: Jami klečala i pevala pred šampionima


- Pili su bezalkoholna pića, jedino su otvorili šampanjac. Iako je to bila njihova noć, i mogli su da rade šta hoće, jer bi im sve bilo oprošteno, oni su pokazali zašto su zlatni. A tek međusobno kako se vole! Oni su jedna duša! Toliko su me grlili i ljubili i kitili medaljama, srce mi je puno. Godinama pevam i navikla sam na drugačije ponašanje popularnih momaka, ali oni su me kupili za ceo život. Želim im samo da ostanu takvi i da se ne pokvare u bilo kom smislu - završava za naš list Jasna, koja je bila privilegovana da proslavi titulu sa mladim fudbalerima.

Većina gostiju koja se u ponedaljak uveče zatekla na pevačicinom nastupu čestitala je „orlićima“ i slikali se sa njima, a oni su veseli i raspoloženi strpljivo pozirali i ćaskali sa ljudima koji nisu krili svoje oduševljenje što su se sreli sa fudbalerima. Kako smo saznali od izvora koji je bio na licu mesta, devojčice su “odlepile” za Vukašinom Jovanovićem, koji je čak i pevao sa Jami, ali i za kapitenom mlade reprezentacije Predragom Rajkovićem.

Maša se hvali poznanstvom sa Grujićem

Maša se hvali poznanstvom sa Grujićem

Grujić: Terzina ćerka mi je samo drugarica!

Maša, ćerka Zvezdana Terzića, na svoj Fejsbuk profil okačila je nekoliko fotografija sa mladim reprezentativcem Markom Grujićem i iznad slika stavila srce, zbog čega je počelo da se šuška da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Mladi fudbaler nam je objasnio da među njima nema ništa više od prijateljstva i da će javnost obavestiti o tome kada nađe devojku.
- Svi me pitaju za Mašu. Ne, nisam, najiskrenije, mi smo samo drugari. Za sada nemam devojku, sam sam. Kada budem imao devojku, sigurno neću da je krijem i javljam vam - ljubazno kaže Marko.

Poslednji komentari
  • tika Vreme: 25.06.2015 23:23h

    Blago se njima kad im ova peva. Masa se uopšte ne hvali slikama s Markom. Oni su dobri drugovi iz škole.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP