Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Oro: Imala sam seks na motornim sankama!

Autor: Sanja Arsić | 11.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 14

Popularna starleta Milica Živanović, poznatija javnosti kao Oro, otkrila je za naš list da joj je najuzbudljivije mesto za vođenje ljubavi bila planina i da joj je najlepše iskustvo bilo baš tada na motornim sankama. Atraktivna Mimi dodala je da voli muškarce koji znaju šta hoće i koji vode računa o svom ponašanju, kao i o higijeni.

Bez dlake na jeziku: Milica Živanović

Bez dlake na jeziku: Milica Živanović

- Volim muškarce koji znaju šta žele u životu. Isto tako, moj muškarac mora da bude uredan, vodi računa o higijeni i ponašanju, da me nasmeje, bude harizmatičan. Da se razumemo, ne postoji savršenstvo, svako ima vrline i mane. Ali, tražim osnovno. Nije mi bitno da li je crn ili plav - kaže Milica na početku razgovora za “Alo!” i otkriva na kojem je nesvakidašnjem mestu vodila ljubav:


- Najuzbudljivije mesto na kom sam vodila ljubav su motorne sanke, bilo je to za mene uzbudljivo iskustvo - priča Milica i dodaje da joj je najlepše mesto za vođenje ljubavi planina.

- Volim zimu, planinu i zato mi jeste omiljeno mesto krevet kraj kamina. Volim romantične trenutke - izjavila je atraktivna crnka koja nema omiljenu pozu.

„Za 18. rođendan sam  izgubila nevinost sa dečkom sa kojim sam bila godinu dana u vezi pre tog čina”, priča Milica

„Za 18. rođendan sam izgubila nevinost sa dečkom sa kojim sam bila godinu dana u vezi pre tog čina”, priča Milica


- Poza nije bitna, bitno je da si sa pravom osobom, koja ti prija, i da vam je u tom momentu lepo. Takođe je bitno da se u krevetu uvode i novine, da ne bude monotono, da bi veza opstala - iskrena je Živanovićeva, koja kaže da je nevinost izgubila sa 18 godina i da taj trenutak pamti kao jako lep momenat.

- Za 18. rođendan sam izgubila nevinost sa dečkom sa kojim sam bila godinu dana u vezi pre tog čina. Pamtim to kao novo i lepo iskustvo. Mislim da su to idealne godine za taj čin i za taj prvi put - završava starleta kojoj, kako je rekla, prioritet nisu javne ličnosti kao što većina misli.

Vanja Udovičić

Vanja Udovičić | Foto: Mitar Mitrović

Volela bih da upoznam Vanju Udovičića!


Popularna starleta Milica Živanović kaže da joj se sviđa novi ministar sporta Vanja Udovičić i da bi volela da ga upozna.
- Mnogim devojkama je privlačan Vanja Udovičić, i to sa punim pravom, jer je šmeker. Ja ga lično nikada nisam upoznala, ali sve što sam do sada pratila o njemu i čula neke priče deluje mi kao dobar momak pre svega, a plus na sve to ima i fizički izgled. Volela bih da ga upoznam, što da ne - kaže Oro.

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 11.12.2013 07:11h

    Dobra si, dobra...-*..nije vazno da li je crn ili plav...*- vazno da je celav.

  • ilke Vreme: 11.12.2013 08:02h

    Ja znam sta hocu, lep sam, pametan i vodim racuna o higijeni. Jedino sto nemam motorne sanke vec motokultivator. Nadam se da ce Oro uzeti u obzir moju aplikaciju.

  • hm Vreme: 11.12.2013 08:25h

    Sto ovo niste objavili sinoc,vidim da nocas nisam mogao da spavam,mislim zbog cega,kad ono...? Sad mi je lakse kad znam kad i gde je "oro"izgubila nevinost.Jedino me malo muci sto neznam sa kim.Inace,nesekiram se uopste sto nemam posao,duzan sam za komunalije 100.000,po karticama jos toliko...

  • Peca Vreme: 11.12.2013 08:32h

    Bolje reci gde nisi, kraći je spisak.

  • DR Gane Vreme: 11.12.2013 09:03h

    Pobogu ljudi pa da li smatrate da ovakva vest interesuje nekoga u Srbiji ???? Pa još i ,, popularna starleta ,, molim Vas za malo obzira prema nama čitaocima jer je ovo degutantno do zla boga !!! Hvala na razumevanju !!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP