Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZARNO

Oskrnavljen grob Goginog muža!

Autor: Sanja Arsić | 22.06.2014 - 15:00:00h | Komentara: 4

Da problemima Goge Sekulić nema kraja, pokazuje i to što su nedavno na spomeniku njenog supruga Igora Ramovića na groblju „Orlovača“ farbom prekrili njeno ime.

Goga Sekulić

Goga Sekulić posetila grob pokojnog muža pre nego što su ga oskrnavili

Naime, kada su podizali spomen-ploču njenom pokojnom suprugu pre skoro godinu dana, urezali su imena pevačice i njene svekrve Zorice Terzin, a od pre nekoliko dana, Gogino ime ne postoji.

Oskrnavljen grob Igora Ramovića

Oskrnavljen grob Igora Ramovića

- Goga je posetila Igorov grob i videla da je neko farbom prekrio njeno ime na spomeniku, i to je odmah prijavila obezbeđenju groblja. Veoma je ljuta zbog toga, jer ako nečije ime zaslužuje da se nađe na spomeniku, onda je to njeno. Od prvog do poslednjeg momenta je bila uz njega. Zadužila se na sve strane kako bi ga izlečila, a kasnije i kako bi organizovala sahranu, i onda se pojavi neko ko njeno ime odstrani. Veoma ružno - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici, i dodao da je ona mnogo razočarana.

Oskrnavljen grob Igora Ramovića

Farbom izbrisali Gogino ime

- Ona ne želi ništa konkretno da priča, ali znam da sumnja na svekrvu. Igorova porodica bukvalno Gogi zagorčava život, i sada još ovo, baš je razočarana i ljuta. Nedavno se dogodila situacija da je Goga kupila staklenu vazu, koju je odnela na grob, i kada je na godišnjicu njihovog venčanja otišla da odnese cveće i zapali sveću, videla je da je neko uzeo. Čeka da se navrši Igoru godinu dana, a onda će definitivno okrenuti drugi list. Sada trenutno nije u Srbiji, a nije imala kada da reši taj problem sa nadgrobnom pločom, ali čim se vrati, pozabaviće se time - kaže izvor blizak Sekulićevoj.

Kada smo pozvali Gogu za komentar, zatekli smo je u Beču, gde se spremala za nastup, pa nije imala mnogo vremena za priču.

- Da, šta reći?! Njihova dela sama govore, zbog toga kada prođe godišnjica, stavljam tačku na sve! Ja njih hlebom, oni mene kamenom. Želim im sve najbolje, ko god da je to uradio mora da je mnogo loš čovek. Daleko im lepa kuća! - rekla nam je Sekulićeva.

Podsećanja radi, pevačica je sahranu svog muža, koji je preminuo 14. jula prošle godine, organizovala zajedno sa svekrvom, da bi nakon četrdesetodnevnog pomena počeli problemi između njih dve. Tačnije, one su se sukobile kada je Goga saznala da je majka njenog preminulog supruga prodala njihove burme. One su se našle čak i na sudu zbog stana u kom su živeli Igor i pevačica, na kom je Zorica promenila bravu i iznela sve stvari, pa čak i poklone koje je Sekulićeva dobila na venčanju.
 
Poslednji komentari
  • karalaki Vreme: 22.06.2014 17:18h

    spomenik je od kamena ali ona je šoder

  • MaliPerica Vreme: 23.06.2014 04:25h

    teški šoder...

  • nedjo Vreme: 23.06.2014 08:06h

    ova zena je opasno naporna

  • Toshiba Vreme: 23.06.2014 19:44h

    Gogo pozdrav za tebe,a ostale. . . Od mene podrska za tebe!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP