Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POKRADENA

Ostala bez telefona: Sandra u strahu zbog golih fotki!

Autor: Kurir | 12.08.2014 - 18:00:00h | Komentara: 3

Obradovićeva opljačkana na plaži, pa se plaši da u javnost ne procuri SMS prepiska s bivšim, kao i eksplicitni snimci

Ostala bez krova  nad glavom: Sandra  Obradović

Ostala bez krova nad glavom: Sandra Obradović | Foto: Dalibor Danilović

Sandra Obradović ne može da se opusti čak ni na plaži, jer su je, dok se kupala u moru, pokrali. Bivša farmerka kod sebe nije imala bogzna kakve dragocenosti, ali je u velikom strahu zbog telefona, koji je nestao zajedno sa svim ostalim sitnicama. A u mobilnom je osim eksplicitnih poruka s bivšim dečkom, imala i mnogo golišavih fotografija.


Tipovana na plaži

- Sandra strahuje kod koga li je njen telefon završio, jer u njemu ima svašta, od poruka do slika, koje zaista nisu za javnost. Ona i pretpostavlja da ju je neko „snimio“ dok se sunčala i tipkala po displeju, pa je zbog znatiželje šta tu sve može pronaći iskoristio priliku da joj mazne mobilni čim ga je spustila u torbu i bućnula se u vodu.

Nada se samo da to neće i zloupotrebiti, jer ne može ni da zamisli šta bi se desilo kad bi nešto iz njenog telefona procurilo u javnost - ispričao je  izvor. Voditeljka i manekenka namerno je izabrala plažu do koje se jedino može doći morem, jer nema kopnenog puta koji je spaja s ostalim delom Herceg Novog.

Skrivala se

Mislila je da će tu biti na sigurnom, da će izbeći paparace, kao i gužvu, međutim, ni tu nije uspela da se kupa bez problema. Izgleda da je ipak pogrešila u proceni, pošto su procurile njene fotke s tog mesta. U svakom slučaju, bolje ove nego one iz ukradenog telefona.

Sandra Obradović

Sandra Obradović | Foto: facebook / Sandra Obradovic

Poslednji komentari
  • slikar Vreme: 13.08.2014 00:31h

    Ne brini za slike, ionako si ih ti slikala jer odakle na tvom aparatu na slikama gola ti sem ako nisi sama slikala. Ali, sve je to vec vde vidjeno i nema vise efekta, i da se pojavi snimak kao onaj u camcu pa opet nista, psi laju a karavane prolaze.

  • don kihot Vreme: 13.08.2014 00:47h

    ČUDO VEĆ VIĐENO! U Čazima telefon je, gole slike on razgleda, MOŽDA BI GA I VRATIO,AL MU MANDA SADA NEDA! Taj telefon "izgubila" manekenka u nameri, AKO JAVNOST SLIKU VIDI, BAŠ ĆE MNOGO DA ZAMERI! Šokiraće javnost mnogo ako j` vidi u odelu, A OVAKO SVI JE ZNAJU PO CELOME GOLOM TELU! Gleda Ćazim u telefon i mnogo se ne sekira, KADA MANDA DOSADI MU-OPET SANDRU ZA SEKS BIRA! Nije Sandra baš naivna, a i Ćaza zna šta hoće, DOK SEZONA BERBE TRAJE, NAJBOLJE SE BERE VOĆE! Dotle slike svetom hode, pa i Sandri radost čine, NEĆE O NJOJ NIKO MISLIT` KAD JOJ ZADNJA MLADOST MINE! Novčanike mnoge dotad, nastaviće da pelješi, U STAROSTI TO SEĆANJE, BIĆE RAZLOG DA JE TEŠI!

  • Vanna Vreme: 13.08.2014 13:45h

    A nakon price o Robinu Vilijamu, vidim ovo !!!!!!! Mos' misliti.....gole slike..... pa sta bi ona drugo???? A sta bi mi pametnije da saznamo, osim ko je sa kim bio... ko je koga snimao.... ko je kome kupio markiranu garderobu......e zivote u kom smeru si otisao!!!!!?????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP