Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

A IMAO BI ŠTA DA KAŽE

Otkazano predavanje Kristijana Golubovića na FPN-u

Autor: mondo.RS | 17.06.2014 - 22:00:00h | Komentara: 12

Kristijan Golubović tvrdi da je dobio poziv da danas održi tribinu na Fakultetu političkih nauka, ali da je njegovo gostovanje u poslednji čas otkazano. Uprava FPN-a demantuje da je takav poziv uopšte postojao.

FPN

Fakultet političkih nauka: foto printskrin

"Obaveštavamo vas da najava o današnjem predavanju Kristijana Golubovića na Fakultetu političkih nauka predstavlja LAŽNO OBAVEŠTENJE. Upravi Fakulteta nije stigao nijedan dopis sa zahtevom da Kristijan Golubović gostuje u ovoj ustanovi, niti bi takav zahtev bio odobren”, pisalo je u saopštenju koje jue danas izdala uprava Fakulteta političkih nauka.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović

Međutim, odmah nakon tog saopštenja oglasio se i Kristijan koji tvrdi da je tribinu na temu "diskriminizacije" otkazao dekan FPN-a.
Evo šta je objavljeno na Fejsbuk profilu koji deluje kao da je Kristijanov, ali ipak zadržavamo pravo da sumnjamo:
"Danas u 14h sam trebao da održim tribinu na Fakultetu političkih nauka... tema je trebalo da bude - Diskriminacija pojedinaca koji žele da se vrate na pravi put a društvo ih i dalje odbacuje kao nevažne, bezvredne i loše,kao i tema TOLERANCIJA..."
On je naveo da "sramnom, kukavičkom i posve nepravednom zabranom dekana istog fakulteta nije odobreno da se tamo pojavi i održi govor na te teme".
"Izgovor i njegovo objašnjenje je bilo sledeće: 'Rastrgli bi me mediji i ONI'. Zapitajmo se prvo,ko su to ONI??? A MEDIJI KAO MEDIJI RADE SVOJ POSAO KAKO IM JE VOLJA i ja se na njih ne ljutim bez obzira sto su izvršili veliki pritisak na tu osobu zbog čega je on uplašen javnog linča odlučio da postupi NERAZUMNO. Dakle i bez moje tribine danas,dobili smo u praksi tipičan primer DISKRIMINIZACIJE i totalne NE TOLERANCIJE...tako da je današnja neodržana tribina ipak uspela da objasni mnogima stanje ljudi, a i mene u kojem se nalazimo usled ovakvog krsenja elementarnih ljudskih prava. Izvinjavam se svima u ime budala koje su me po ko zna koji put sprečili da Vam prenesem vredno i bitno životno iskustvo".
Golubović Aleksandar Kristijan
17.06.2014.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.06.2014 01:42h

    opet ovog neko gura ?

  • Djoka Vreme: 18.06.2014 07:24h

    Nasi novi profesori.

  • dragana Vreme: 18.06.2014 10:40h

    "Vredno" životno iskustvo? Neka,hvala... Rečca NE uz imenice se piše zajedno...dakle NETOLERANCIJA! Gospodine Goluboviću,trebalo bi da naučite gramatiku srpskog jezika pre nego počnete da držite predavanja na fakultetima!

  • BgBoy Vreme: 18.06.2014 11:18h

    E kad ovo pročitam stvarno se zamislim da li je smak sveta ipak realnost, jer ako vidimo šta se dešava (sve naopako) onda i nema drugog izlaza. Ili se kristijan vodi time što svako u srbiji može da bude doktor,inženjer,magistar pa veli mogu i ja šta su oni bolji od mene! Eto čovek nedavno otkrio talenat za slikanje pa nam pokaza u emisiji na tv sa nacionalnom frekvencijom, sad hoće da drži predavanje na fakultetu, nije isključeno da se u skorijoj budućnosti kandiduje za predsednika srbije, a kad bolje razmislim i sagledam stvarnost i mogao bi !

  • olga Vreme: 18.06.2014 12:04h

    On je parvi lik.Kakvi profesori i država takvi i predavači.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP