Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MIROSLAV ILIĆ

Otkrio kako se i zašto zamerio Arkanu: Zavalio me je u cevanicu usred kluba, video sam sve zvezde od udarca!

Autor: mozzartsport | 16.11.2014 - 22:30:00h | Komentara: 4

Popularni pevač otkrio je kako i zašto ga je pokojni Arkan zavalio u cevanicu da je video sve zvezde.

Miroslav Ilić

Popularni folk pevač i član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Miroslav Ilić, otkrio je kako se zamerio pokojnom Željku Ražnatoviću Arkanu, suprugu njegove koleginice Svetlane Cece Ražnatović.
Kako je ispričao, Arkan ga je zavalio u cevanicu zbog toga što je preterao sa alkoholom.
- Voleo sam kratka pića, a najviše konjak. Voleo sam ja i dobru ljutu, domaću. Ja sam jedne doći došao zagrejan u “Dugu” i tu još malo dodao. Ne znam šta se tačno dešavalo, ali se sećam da sam otišao u neki separe u ćošku, posle čega je neki momak neopisivo besnog izraza lica došao i seo preko puta mene i tako me zavalio u cevanicu da sam video sve zvezde. Nekoliko meseci kasnije, u Švedskoj sam saznao da je to bio Arkan. U Stokholmu me sačekao, sada pokojni Joksa, koji je takođe pripadao tom klanu žestokih momaka. Odmah me pitao kakav sam imao problem u Beogradu s Arkanom. Odgovorio sam mu da sam čuo za to ime, ali da tog čoveka ne znam. Ispostavilo se da mu je Arkan ispričao šta sam radio te noći i rekao mu da me savetuje da se manem alkohola, jer sam drugi čovek kada popijem - rekao je pevač za “Mocart sport”.
Poslednji komentari
  • Dzoka Vreme: 17.11.2014 00:20h

    Covek je bio u pravu jer si pravio raznorazna sranja kada se napijes u kafanama gde si pevao a nisi bio jos extra poznat pevac,pa je bila tuca sa konobarima ,sa gazdama secas li se nekih sekvenca,ako se ne secas podseticu te za neke.

  • cumicevo Vreme: 17.11.2014 02:45h

    Bio sam u Cumicevom kada je hteo neki covek od 2,10 da ga odvali po akcentu iz unutrasnjosti a cuveni Arkan je bio napunio gace cutao u menjacnici jer nije smeo na jaceg. Slabic je uvek bio, sto nije fizicki udario na Kristijana Gisku prpa.......Lako je Miroslava Ilica udariti dno.....Bar da ga je bilo fizicki nego mali srednjeg rasta nikakav.

  • cumicevo 2 Vreme: 17.11.2014 13:51h

    Kazes da je Arkan bio slabic , je li ? Arkan je ostao zapamcen kao jedan od najhrabrijih ljudi u Srbiji i sire,a da je bio slabic ko sto kazes taj bi ga dvometras odalamio, nego ce pre biti da dvometras sa akcentom iz unutrasnjosti nije smeo da udari na coveka kao sto je Arkan. Zeljko Raznatovic ARKAN je poslednji covek na svetu za koga se moze reci da je bio slabic,ti si to njega zameni sa Kristijanom i njemu slicnim ljudima jer su tek nakon njegove smrti smeli nesto javno da kazu protiv Arkana, a ja te pitam gdje su bili dok je on bio ziv ,zasto tada nisu pricali protiv njega ? Arkanu su savetovali da ubije Kristijana i on je to mogao da uradi,ali nije hteo jer ga je gledao kao mladog decka, klinca od dvadesetak godina.

  • Srbin Vreme: 18.11.2014 19:52h

    Arkan King.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP