Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISTRAŽIVAČ

Otkrio sam ko me pljuje na internetu, njima je potrebna pomoć!

Autor: Opera 17 | 09.11.2013 - 13:00:00h | Komentara: 1

Popularni pevač Milan Stanković kaže da je otkrio ko ga to pljuje na internetu, nakon čega je shvatio da je tim ljudima potrebna pomoć.

Milan Stanković

Milan Stanković | Foto: Jelena Vučetić

Milan Stanković ne može da dočeka dan kada će domaći portali po uzoru na svetske zabraniti ostavljanje komentara ispod tekstova.
Pevač je specijalno za emisiju „Dan sa Vesnom“, koja se emituje na Radiju S, otkrio i neke detalje malo poznate javnosti.
Na pitanje voditeljke Vesne Zakonović-Arežine, zar nije slična situacija sa fanovima i da njihovi komentari iako uvek pozitivni mogu da stvore i lažnu sliku o karijeri neke osobe, Milan je rekao:
- Na naše nastupe dolaze fanovi, našu muziku konzumiraju fanovi, ako se to njima sviđa onda se isključivo njima obraćamo i ta energija koja je između izvođača i fanova je samo pozitivna. Nema potrebe davati prostora ljudima od kojih nemate nikakve koristi, ne mislim na finansijksu nego generalno.
Stanković je često bio predmet kritika i napada pa su takozvani „hejteri“ na neki način obeležili njegovu karijeru. Voditeljka je proverila da li se tokom godina menjala njegova emocija prema tim osobama?
- Nije se to mnogo promenilo u međuvremenu, s tim što sam ja malo dublje analizirao motive tih ljudi koji su spremni na takve stvari, tako da sada malo lakše gledam na njih i vidim da je takvim ljudima potrebna pomoć.
Na pitanje da li može da zamisli kako izgleda čovek koji sedi ispred računara i piše te ružne komentare, pevač je burno odreagovao:
- Stop, stop! Ja sam par puta kada su se na mojoj stranici pojavljivali raznorazni komentari otvarao profile svih tih ljudi. Od tada znam da njima treba pomoć. I od tada sam nekako blaži prema njima i ne osećam neku negativnu energiju ka njima, zbog toga što sam video kako oni zapravo izgledaju i kakvi su njihovi životi. To definitivno ne sluti na nešto što je dobro i na nešto što je ostvareno i što ima kredibilitet da nekoga ospori . Definitivno u Srbiji ćeš biti obožavan samo kada umreš.
Inače, Stanković je pre nekoliko dana snimio i emisiju "Glamur specijal", koja se emituje na televiziji Happy, i tom prilikom je progovorio o svom detinjstvu, kao i kroz kakve situacije je prolazio u životu i otkrio kako je jednom umalo završio na demonstracijama za Kosovo.

- U srednjoj školi sam bio buntovan, jednom prilikom sam bio predvodnik svog razreda na demonstracije zbog situacije na Kosovu. Toliko smo bili ozbiljni u svojoj nameri da su nas morali zaključati u prostorije škole - rekao je Stanković.
 
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 09.11.2013 20:52h

    Vidi ti njega,pa kako ne ode?Mozda bi sve bilo ok sada.Mali ti si se ufurao I uskofrcio za nepovjerovati.Karijera?Bio jedan cika doctor u Sarajevo,ali ne zivi vise ,preselio se ,a za tu zemlju treba viza,lijeci on I one sto dislike you,ali I tebe bi pregledao.Skromnost je Milane vrlina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP