Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOLUPČIĆI

Ovako Cecina ćerka i Terzićev sin potvrđuju da su još uvek u vezi! (FOTO)

Autor: E.A. | 14.07.2014 - 15:00:00h | Komentara: 18

Beogradskom čaršijom se pre neki dan pronela priča da su se Anastasija Ražnatović i njen dečko Kostadin Terzić posvađali, ali sve to je palo u vodu.

Kostadin Terzić i Anastasija

Kostadin Terzić i Anastasija | Foto: Facebook / tasica4everandever

Cecina ćerka je na svom Fejsbuk nalogu postavila fotografiju na kojoj je poljubila sina Zvezdinog funkcionera Zvezdana Terzića i tako potrvdila da su njih dvoje i dalje u vezi, prenosi Telegraf.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da su Anastasija i Kostadin napadnuti, kao i lažna informacija da je ovaj mladi par u svađi, što je demantovala i folk zvezda Ceca Ražnatović, inače Anastasijina majka.
- Neko već danima pokušava da izvrne istinu i da napad na Anastasiju i Kostadina prikaže kao njihovu svađu. Do svađe nikada nije došlo. Kostadin je divno dete i nikada nije digao ruku na moju ćerku. Jedino što je tačno je da su njih dvoje fizički napadnuti i da ih je od napadača odbranio Zvezdan – rekla je za naš portal poznata pevačica.
Poslednji komentari
  • Goran Vreme: 14.07.2014 15:57h

    Sramota I to goli ima li ona majku sram je bilo maloletnica

  • bordzija Vreme: 14.07.2014 17:47h

    Zbog ovakvih fotografija dolazi do javnih incidenata, a Ceca može da tvrdi kako je njena ćerka još uvek dete, mada je ona svakako i demantuje. Maženje, grljenje, zajedničko buđenje u krevetu, sve su to trenuci koji iritiraju adolescente i Ceca umesto da ih uputi na skromnost i uzdržanost, preti onima koji tvrde da je Terzićev sin digao ruku na Anastasiju ?! Možda će ovom fotografijom pojasniti šta je u stvari Anastasija, dete ili ....... ?

  • dijaspora Vreme: 14.07.2014 18:31h

    e ovo je udarna vest, bas vam hvala da ste nas informisali... ovo dvoje su najvaznije licnosti u Srbiji a i dolaze iz postenih, uglednih porodica pa moramo sve da znamo o njima, nisu oni bas macji kasalj...a sta su ruckali u pauzama i koliko traju pauzeß

  • zora Vreme: 14.07.2014 20:17h

    Vidimo na slici da je Kostadin divno dete,a sto se Cecine cerke tice....Pa draga moja zaboravila si da je naucis kako se ponasaju deca sa 16 godina.Ejjjj, ova mala se ponasa kao neke sponzorusa.Ili ti to dete hoces da sokiras.

  • BARBY Vreme: 14.07.2014 20:53h

    Super, neka se deca vole... Cecina ćerka je primer kako jedna devojka treba da izgleda i možete samo biti ljubomorni na njih

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP