Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAGA SAVETA...

Ovako Đole Đogani savetuje sestre Kovač!

Autor: puls | 03.10.2014 - 22:30:00h | Komentara: 1

U emisiji Bulevar, muzičar Đole Đogani upitan je za mišljenje o nedavnoj svađi između nekada nerazdvojnih sestara Kovač, Aleksandre i Kristine.

Đole Đogani

Đole Đogani | Foto: D. Danilović

- Kapiram da vi tražite neku kontru između Aleksandre i Kristine, a sa druge strane mene i Gagija, između kulturnih i nekulturnih - počeo je priču Đole, a potom prokomentarisao ono što je najviše uznermirilo Kristinu: sestra je nije odbranila od reči izabranika, Romana Goršeka.
- Povučeš granicu dokle sme neki stranac da ti uđe u porodicu i da te vređa. Nijedna od mojih žena, ni Vesna, ni Slađa, normalno ni i Anabela, nije nikada vređana - nastavio je Đogani, koji se osvrnuo i na Kristinine reči da njena Tara ne viđa svoju tetku.
- Iako nismo bili u dobrim odnosima sa Anabelom, ona je redovno slala svoju decu na rođendane i slave. Nemoj da gubiš kontakt sa svojom porodicom. Mi decu nikada ne mešamo u naše probleme - rekao je muzičar, koji je analizirao i svoj i Gagijev odnos.
- Ja kao stariji brat imam dosta uticaja, tako da se dešava da se Gagi naljuti, pa mi nekad ne pričamo. Ali poslednja reč koju ja kažem je: ovo što smo ti i ja pričali ne želim da iko zna. I on me posluša kao starijeg brata - a za kraj posavetovao sestre Kovač.
- Ako ti za svoga najbližeš možeš da kažeš nešto ružno, onda mora da si jako povređen. I u suštini mnogo je lepo u životu kada ostavljaš lepe reči za sobom. Najbolje je na vatru ići vodom, a ne vatrom, jer ako ideš vatrom onda se više rasplamsa, a ako ideš vodom onda se ugasi i smiri se - zaključio je Đogani.
Poslednji komentari
  • kole Vreme: 04.10.2014 10:21h

    Lako je sa Gagijem kada je ok lik

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP