Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO

Ovako izgleda Mića na Sandri! (FOTO)

Autor: | 26.05.2014 - 20:45:00h | Komentara: 17

Manekenka Sandra Obradović (28) iskoristila je prve tople dane nakon kiša da se razgoliti, te je tako na njenoj ruci sevnula tetovaža na kojoj se nalazi potpis vlasnika Univerziteta „Megatrend“ Miće Jovanovića (61).

Sandra Obradović i Mića Jovanović

Sandra Obradović na ruci nosi Mićin potpis

Iako bivša farmerka svojevremeno nije htela da prizna da je telo obeležila ovakvom uspomenom, „Alo!“ ekskluzivnim fotografijama potvrđuje da Obradovićeva gaji velike simpatije prema Jovanoviću.

Ima neka tajna veza


Sandra Obradović se odmah po izalsku iz rijalitija „Farma“ upisala na „Megatrend“, nakon čega su počela šuškanja da je u tajnoj vezi sa vlasnikom Mićom Jovanovićem. Njih dvoje nikada nisu potvrdili svoju bliskost.
- Osim prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu - rekao je tada Jovanović, dok je Sandra istakla da su njih dvoje veliki prijatelji koji često piju kafu i idu na večeru.

Kako saznajemo, Sandra je prošle godine, nakon što joj je Mića uručio diplomu po završetku studija, istu odnela u studio za tetoviranje, gde su joj na osnovu njegovog potpisa „M. Jovanović“ uradili identičnu tetovažu. Međutim, prilikom svakog pojavljivanja u javnosti, ona je skrivala ili puderom ili nakitom, pa tetovažu niko do sada nije uspeo da ovekoveči.
Kada smo pozvali vlasnika „Megatrenda“ da prokomentariše Sandrinu „zahvalnicu“, Mića nam je rekao da mu ne imponuje da takva osoba nosi njegovo ime na telu.

- Dugo nisam znao da postoji ta tetovaža na Sandrinoj ruci, sve dok nisam pročitao u medijima. Ne mogu reći da mi imponuje jer mi smeta što me kao ozbiljnog poslovnog čoveka povezuju sa pevačicama, starletama i manekenkama, od čega pokušavam potpuno da se izolujem. Ako jednog dana osvanem na ruci neke političarke, to će već biti druga priča i biću srećan. Ne znam da li je još neka studentkinja iz ljubavi prema meni i fakultetu istetovirala nešto slično - uz osmeh kaže Jovanović, koji se pre dve godine oženio 32 godine mlađom Milicom Đorđević.

Sandra Obradović i Mića Jovanović

Tetovaža Mićinog potpisa na Sandrinoj ruci


Vlasnik privatnog univerziteta i član SPS-a kaže da njegova supruga nije ljubomorna na to što se njegovo ime našlo na Sandrinoj ruci, kao ni to što je često u društvu lepih žena.

Sandra Obradović i Mića Jovanović

Sandra Obradović i Mića Jovanović


- Moja supruga jeste mlada, ali je tolerantna i pametna, tako da razume šta moj posao nosi sa sobom. Ne buni se ni kada sa prijateljima iz SPS-a ostanem duže u gradu i kada me često nema kod kuće jer zna da je to sastavni deo moje karijere - ističe Mića.

Do komentara Sandre Obradović nismo uspeli da dođemo, iako to možda nije ni potrebno jer slika govori više od reči. Ona je svojevremeno na napise da je tetovirala Mićino ime rekla da su to gluposti. Ipak, u ovom slučaju važi poslovica „Ako laže koza, ne laže rog“.
 
Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 26.05.2014 21:32h

    Prvo,kad se to zvala večera? Drugo, koji diplomski rad je radila na tim večerama?Onako prefinjena,inteligentna,obrazovana,mora da je iz prvog položila

  • Milena Vreme: 26.05.2014 21:54h

    Mene bi pojela sramota da mi je taj rektor.

  • gorgeous Vreme: 26.05.2014 22:34h

    No coment

  • faca Vreme: 26.05.2014 22:49h

    vi ste bruka Srbije

  • Mile Vreme: 26.05.2014 23:16h

    Žena i "žena" će biti uvek !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP