Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POGLEDAJTE:

Ovo je Adilova iskrena ispovest posle Pinkovog festivala!

Autor: E.A. | 01.05.2014 - 21:00:00h | Komentara: 3

Pevač Adil Maksutović oglasio se nakon Pinkovog muzičkog festivala, koji je održan juče. Adil je dobio nagradu sponzora, i putem Fejsbuka se zahvalio svima koji su glasali za njega “uprkos medijskom linču kroz koji i dalje prolazi”.

Adil Maksutović

Adil Maksutović

Posebno se zahvaljujem ljudima koji su izdvojili novac za glasanje. U ova najcrnja vremena, svaki dinar znači siguran i siguran sam da su se mnogi koji me vole dvoumili da li da pošalju meni glas, ili da odvoje taj novac deci sutra za užinu – stoji u poruci koju je uputio obožavateljima, novinarima i čelnicima “Pink”-a, prenosi Telegraf.

Poruka Adila na Fejsbuku

*Klik za uvećanje

S druge strane, Šako Polumenta izrazio je, na vrlo nekulturan način, mišljenje o “sedmoj sili” koja nije najbolje ocenila njegovu numeru “Otisak prsta”.

Poruka Adila na Fejsbuku

*Klik za uvećanje

Šako je demonstrativno napustio studio, a nakon toga, takođe se obratio obožavateljima preko Fejsa, budući da ga je Dadina bivša devojka sa kojom ima sina Dorijana, Anamarija Kikoš prozvala da je iskulirao mlađeg Polumentu i nije mu dao bod.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 01.05.2014 21:08h

    srecan djurdjevdan

  • bordzija Vreme: 01.05.2014 21:16h

    Pevaj Adile i ćuti, nemoj spominjati svoju sramotu pošto nećeš nikoga uveriti u svoju nevinost. Ti i jesi možda zaboravio razloge zbog kojih ti je javnost okrenula leđa, ali mnogi još nisu i nisu spremni slušati tvoje "tužne priće" koje bi trebalo da te rehabilituju. Treba biti dovoljno muškarac pa priznati svoju pogrešku, a ne jadikovat nad svojom sudbinom kao plačip...a ! Pitaj majku svoga deteta dali je spremna zarad tvoje karijere zaboraviti batine koje si joj podario ?

  • sanja Vreme: 02.05.2014 18:15h

    adilu sve cestitke svaka njegova pesma je vrh,a sto se tice njegovog privatnog zivota to je njegova stvar svi mi imamo neke probleme i nedozvoljavamo da nam se neko mesa vec ih sami resavamo, a ako je adil javna licnost ajde da ga,, razapnemo,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP