Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE ZNA ZA TREMU

Ovo su stvari koje niste znali o Bojani Stamenov

Autor: Blic | 22.03.2015 - 16:00:00h | Komentara: 0

Srpska Areta Frenklin, kako zovu mladu pevačicu, uveliko se priprema za nastup u Beču (19. maj) a za „Blic“ otkriva kakva je privatno.

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evoviziji

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji | Foto: Facebook/Bojana Stamenov

Nikad nema tremu
Bojana Stamenov je čula glavne konkurente kojima će izaći na crtu u Beču, ali se nije uplašila. Kvalitetan protivnik, za nju, je dodatni podsticaj.
- Upoznata sam sa svim konkurentskim pesmama na Evrosongu, ali nemam strah. Mora da postoji zdrava konkurencija, to je dobro za takmičare, održava se dobar duh. Zadovoljna sam našom numerom i trenutno sam toliko preko glave u obavezama da ni ne stižem da razmišljam o tremi, a kamoli da je imam. Nikad je i nemam.

Prva zarada: 20 dinara
Išla je u osnovnu školu kada je zaradila prvi novac. - Prve pare sam zaradila pevajući u jednom lokalu u mom kraju. Zaradila sam 20 dinara. U to vreme za jedan dinar je moglo da se kupi pet vekni hleba, tako da taj novac uopšte nije bio zanemarljiv. Dinar je tad bio kao danas kad klincima neko da 500 dinara. Bila sam ponosna na taj honorar - kaže Bojana.

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov | Foto: Screenshot "Youtube"

 
Često hekla
Iako trenutno ima mnogo obaveza, kad uspe da „uštine“ malo slobodnog vremena, Bojana ga provodi sa dragim ljudima.Otkrila nam je i šta je najbrže opušta. - Sad sam u periodu kada sam raspoložena za kućna druženja. Volim da okupim prijatelje. Takođe pravim i skupljam razne figurice, to me opušta. A što volim da heklam! Tada skroz pustim mozak na otavu. Odlično mi ide!

Bila je starmala
Bojanina najveća želja dok je bila dete je bila da poraste.
- Kad sam bila mala samo sam htela da budem velika. Ne „velika“ ovako, već odrasla i ozbiljna. Stalno sam sedela sa starijim gospođama i slušala šta to one pričaju, vodila ozbiljne razgovore, razmišljala kao odrasli. Na kraju mi se želja i ostvarila - kaže mlada pevačica.

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov | Foto: Mitar Mitrović

 
Voli pse
Bojanina najveća ljubav je muzika a na drugom mestu su životinje. Pse je, kako kaže, zavolela iz nehata. - Kad sam bila dete imali smo persijsku mačku. Ona je uginula i tad sam mislila da nikad više neću imati ljubimca. Ali, prijatelji su nam poklonili pudlicu. Ne mogu da opišem koliko ljubavi dobijam od nje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP