Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HASAN BRANI ŠABANA!

Pa šta ako Šaban voli devojke, neće valjda muškarce?!

Autor: B. Radulović | 14.07.2014 - 19:00:00h | Komentara: 8

Pevač i bivši bokser Hasan Dudić proveo je poslednjih mesec i po dana u bolnici zbog pogrešnih lekova koje je pio, ali mu te muke nisu bile najveće. Mnogo se više nasekirao zbog priče da se njegovom bratu Šabanu Šauliću porodica raspada, jer se navodno švalerisao sa izvesnom Ivonom Negovanović Cucom.

Hasan Dudić

Hasan Dudić | Foto: TV Pink

 - Jak je on kao lav i izdržaće sve što mu se dešava. Mnogo je sve to uzdramalo i njega i njegovu porodicu, ali moja snajka Goca je laf i sve razume. On je godinama gradio karijeru bez mrlje i sada se našao neko da dira u taj biser. Pa šta i da je bilo tako, i da ima ljubavnicu, bolje da voli mlade žene nego muškarce! Bolje da je švaler nego homoseksualac, kojih je sve više na estradi! Neće valjda da juri babe! Ko ne voli mlade žene, taj je lud ili laže, evo ja sam dve godine živeo sa devojkom za koju se ispostavilo da je prostitutka, pa šta sad?! Šaban nije u tom fazonu i on je pored Tesle, Đokovića i Džajića najbolja stvar koja se desila Srbiji - priča Hasan, a fotografije na kojima je njegov brat sa Cucom i njene izjave karakteriše kao nameštaljku.

Obožava suprugu:  Šaban i Gordana

Šaban i Gordana | Foto: Dimitrije Goll

 - Ona hoće da izgradi karijeru preko te izmišljotine, a pomogao joj je da uradi pesmu, kao i mnogima koji mu nisu rekli hvala. Hteo je da joj pomogne jer zna šta znači biti siromašan, a onda je njena majka očigledno skovala plan, sram ih bilo. Kako može narod da priča da su ljubavnici? Je l‘ ih neko video u krevetu?! Unuk mu trenira u Crvenoj Zvezdi i dete dolazi istraumirano kući jer ga zezaju da mu deda ima ljubavnicu. Sve je ovo Šabana povredilo, ali ga neće ubiti, ko, bre, njemu sme da sudi bez dokaza?! I Goca, kao i njihova deca, trude se da prevaziđu ovo i uspeće, jer nikom zlo nisu naneli. U svoj toj muci koja mu se dešavala on je dolazio mene da poseti u bolnicu. Eto, to je Šaban Šaulić - ističe Dudić i oštro demantuje izjave Cucine majke da je Goca naručila Cucino ubistvo:
- Ona je jedna lafica koja mrava ne bi zgazila, upoznaćete je kada vas pozovem kod mene na zabavu. To nije deo njenog karaktera...   

Nakit za Zlatu

Dudić je juče bio na ručku kod bivše supruge Zlate Petrović da bi sa sinom Mikijem i njegovom porodicom proslavili njen rođendan...

- U ponoć sam joj poslao poruku: „Hvala ti što si mi podarila divnog sina i predivne unuke“. Jako mi se lepo zahvalila i sada smo u super odnosima. Kupio sam joj jedan lep komad nakita „Svarovski“, iako mi je rekla da se ne trošim. Jesam penzioner, ali za nju sve dajem jer je zaslužila - kroz osmeh priča Hasan.

Poslednji komentari
  • zagondzija Vreme: 14.07.2014 19:51h

    ovaj hasan prolupo skroz

  • stanaprica Vreme: 14.07.2014 21:29h

    Sta nam naprica covece.Ne pogani s tvojim Sabanom ove koji si uporedio s njim, jer on je bio i ostao saban,samo mu je garderoiba malo kvalitetnija. .

  • XL Vreme: 14.07.2014 22:09h

    HASAN,SABAN,SINAN, DJOGANI,SEKI ITD POSTENO DA SE CUVAJU.

  • Dragan Vreme: 14.07.2014 22:22h

    Hasan u penziji bez dana radnog staza jedino ako je uplacivao Neku invalidsku isfolirao kao I mnogi u srbiji koji su dali pare da idu u penzju

  • nedjo Vreme: 15.07.2014 00:44h

    e hasane hasane,nekad sam te voleo i bacao lovu na tvoje ploce i kazete...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP