Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAGAN MARKOVIĆ ZGRNUO DOBITAK U IGRI NA SREĆU

Palma se kockao na Kopaoniku!

Autor: Zorica. S. Radulović | 05.01.2015 - 22:00:00h | Komentara: 0

Dragan Marković Palma pored ljubavi i posla ima sreće i u kocki. U prilog ovoj konstataciji, govore i ekskluzivne fotografije koje je uslikao naš paparaco na Kopaoniku, a na kojima se vidi Palma kako se kocka sa prijateljima u kasnim noćnim satima.

On ima sreće i  u ljubavi i u kartama: Dragan Marković  sa „kolegama“

On ima sreće i u ljubavi i u kartama: Dragan Marković sa „kolegama“ | Foto: Rajko Ristić

Predsednik skupštine opštine Jagodina, mogao je da se pohvali te večeri da je sreća na njegovoj strani, jer je gotovo svaku partiju dobijao, a ulog nije bio mali. Osmeh koji nije mogao da sakrije na licu odavao je njegovo zadovoljstvo zbog pobeđivanja u kartama. Manje sreće od Markovića, ima je njegov politički kolega Ivica Tončev, koji više od “trilinga” nije mogao da sakupi.


Da su sve karte, ali i sreća u Palminim rukama, bilo je jasno posle treće partije jer su ostali kartaroši zbijali šalu kad vide svoje karte.

Zna se gde je kome  mesto, žene sede odvojeno od muževa

Zna se gde je kome mesto, žene sede odvojeno od muževa | Foto: Rajko Ristić


- Naravno da nemamo ništa, svi džokeri su kod Palme - našalio se jedan od igrača.
Koliko se Palmi osladila “dominacija” u kartama govori i činjenica da je gotovo svake večeri sedeo za okruglim stolom najvećeg hotela na Kopaoniku, gde je okušavao svoju sreću koja ga nije napuštala.

Da toliko sreće Srbija ima u odnosima sa Evropskom unijom, koliko Palma ima u kartama, do sada bismo u nju ušli trista puta. Zato gospodine, Vučiću, krajnje je vreme da za okrugli sto pustite Palmu da pregovara, ako nam njegova sreća ne pomogne - neće ništa.

Žene bodrile muževe

Dok su Palma, Tončev i ekipa igrali poker za jednim, za drugim stolom sedele su njihove supruge koje su zdušno navijale za svoje muževe. U nekim momentima kako bi skrenule pažnju sa kartanja, gospođe su ćaskale o klasičnim ženskim temama i tome kako će izgledati za Novu godinu, te kako će da spreme božićnu trpezu. Ono što je interesantno je činjenica da je svaki od članova “pokeraškog tima” godinama u srećnom braku što znači da ih bez obzira na ishod u kartama, sreća u ljubavi ne napušta. A koliko vole svoje žene govori i činjenica da se od istih ni na trenutak nisu razdvajali.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP