Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVOGODIŠNJA NOĆ

PAPARAZZO! Stiskavci političara na Kopu! (FOTO)

Autor: Zorica S. Radulović | 03.01.2015 - 09:30:00h | Komentara: 5

Doček Nove godine je bio idelna prilika da vidimo naše političare u nešto opuštenijem izdanju. Dragan Marković Palma, Ivica Tončev i Dragan Šutanovac novogodišnju noć proveli su na Kopaoniku u hotelu “Grand”, gde ih je zabavljao Miroslav Ilić.

Mala moja, dođi da te kisnem

Mala moja, dođi da te kisnem | Foto: Rajko Ristić

Političari su se odlično provodili, pa su tako u jednom momentu i zaplesali sa svojim lepšim polovinama. Palma je sve vreme đuskao sa svojom ženom Snežanom i nisu se suzdržavali da pokažu koliko se vole i posle nekoliko decenija braka. Tako je pred objektivom našeg fotografa Dragan zanet u plesu poljubio suprugu, da bi reprizu poljupca priredio i u ponoć kada je ulazak u Novu godinu prvo čestitao Sneži, koju je snažno zagrlio, a zatim i ostalim prijateljima sa kojima je slavio.

Tako je malaaaa, ljuljaj  kukovimaaaa

Tako je malaaaa, ljuljaj kukovimaaaa | Foto: Rajko Ristić


Dragan Šutanovac je takođe sa suprugom Marijom i decom slavio Novu godinu na poznatoj planini, što je i logično, s obzirom na to da mu je tast tamo nastupao. Njega i njegovu dragu su Ilićeve pesme baš pogodile, pa su sve vreme igrali zagrljeni, da bi u jednom momentu Šutanovac toliko stisao Mariju, da se pitamo kako nije ostala bez vazduha od tolike ljubavi. Marija Šutanovac odustala je od glamuroznih toaleta, već se odlučila za jednostavniju kombinaciju, kako bi komotno mogla da đuska uz hitove svoga oca.

Takni me, takni, polako se primakni

Takni me, takni, polako se primakni | Foto: Rajko Ristić


Ivica Tončev je porodično sa suprugom i decom u društvu Dragana Markovića Palme ispratio staru godinu. Poput svojih kolega i on je tokom cele noći plesao sa svojom ženom, koju je u ponoć prvo izljubio, a zatim je čestitao i deci. Kada je Miroslav zapevao “Božanstvena ženo”, Ivica je poput pravog džentlmena zamolio svoju dragu za ples i posvetio joj stihove ove numere.

Čanak

Čanak | Foto: Rajko Ristić

Čanak u muškom društvu

Nenad Čanak je u odnosu na svoje kolege političare koji su bili sa suprugama, rešio da 2015. godinu dočeka u muškom društvu. On se za doček provodio u jednoj kafani na Kopaoniku, gde su za atmosferu bili zaduženi tamburaši. Poput provoda kakvi su poznati na Salašima u Novom Sadu, za sličan se Čanak odlučio i na Kopu.

Nenad Mikić sa devojkom

Vladimir Mikić sa devojkom | Foto: Rajko Ristić

Vladimir Mikić sa devojkom na Kopu!

Biznismen Vladimir Mikić, koji se pred kraj godine zvanično rastao od Snežane Dakić, novogodišnje praznike proveo je na Kopaoniku sa svojom devojkom Jovanom. Da su zaljubljeni uverili smo se i sami kada smo ih zatekli u jednoj kafani gde su sa prijateljima dočekali 2015. godinu. Oni su se sve vreme grlili i ljubili, a sutradan smo ih opet sreli na stazi za skijanje gde su se držali za ruke. I dok je poznata voditeljka sa ćerkom slavila u Crnoj Gori, njen bivši suprug nije krio emocije koje oseća prema devojci.

Palma sa porodicom na skijanju

Palma sa porodicom na skijanju | Foto: Rajko Ristić

Palma pokazao skijaško umeće!


Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma iznenadio je sve prisutne kada je stao na skije. Naime, političar je sa suprugom i decom odlučio da iskoristi dane na zimovanju kako bi se malo i skijali. Naš paparaco uslikao je Dragana kada se peo žičarom na skijašku stazu, a zatim smo ga uslikali i kako skija niz planinu.

Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović | Foto: Rajko Ristić

Veljko uživao sa zetom!


Veljko Ražnatović već nekoliko dana uživa na Kopaoniku sa devojkom Anikom, sestrom i zetom. Naš paparaco zatekao je Cecinog sina i Kostandina Terzića kako se odmaraju od skijanja u jednom lokalnm kafiću. Dok su Anastasija i Anika šetale po Kopu, momci su uživali uz kafu i vodu i muške razgovore.

Miroslav Mišković

Miroslav Mišković | Foto: Rajko Ristić

I Mišković na zimovanju!

Porodica Mišković pred Novu godinu otputovala je na nekoliko dana na Kopaonik, gde su i dočekali 2015. Zatekli smo Miroslava Miškovića u holu hotela “Grand” gde se odmarao uz kafu sa svojim kumom Srđanom Kneževićem. Njegov sin Marko je izbegavao da šeta kako ga ne bi paparaci uslikali, dok je njegova supruga Jovana redovno izlazila na ski stazu gde je uživala u snegu sa svojom ćerkicom.

Poslednji komentari
  • DJOKA Vreme: 03.01.2015 11:01h

    Ima se moze se.... A ti Srbijo stiskaj i stedi!

  • olga-bg Vreme: 03.01.2015 11:44h

    au...pa sto svi od reda imaju tako nekako otuzne i ruzne face?

  • Taman Vreme: 03.01.2015 12:01h

    Svi nabrojani su zreli za zatvor. Tamo je bilo bar 500 godina robije. Ali...ovo nije drzava pa se to nece desiti.

  • Stara Beogradjanka Vreme: 03.01.2015 18:34h

    Do pre 20 godina na zimovanju na Kopaonik odlazio je najfiniji svet. Sada je Kopaonik sastajalište rado-bih-bio-neko- društva i Kopaonikom se širi miris praziluka.

  • mujo adrovic Vreme: 04.01.2015 13:08h

    Dobro im je uradio!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP