Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POLITIČKE IGRE

Park u Čurugu nije posečen zbog Miroslava Ilića (VIDEO)

Autor: Pulsonline | 06.06.2013 - 21:10:00h | Komentara: 0

Ovih dana uoči Spasovdana, seoske slave u Čurugu, nastala je afera oko toga da je zbog koncerta Miroslava Ilića posečen park u ovom selu u žabaljskoj opštini. Međutim, te priče demantuju čelnici ove lokalne samouprave

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Zoran Ilić

U Čurugu 13. juna održaće se veliki koncert legende narodne muzike Miroslava Ilića i niko nije mogao da veruje da će na ovaj spektakl biti bačena senka. Naime, pojavile su se glasine, verovatno iz političkih krugova, da je zbog ovog koncerta posečen park u selu gde će „Slavuj iz Mrčajevaca“ zapevati narednog četvrtka.


Iz opštine Žabalj za „Pulsonline“ su rekli da su te spekulacije besmislene jer je drveće u parku posečeno jer je bilo staro i moglo je svakog trenutka da padne na nekog građanina i da ga povredi. Oni tvrde da seča parka i koncert nemaju veze jedno sa drugim.

–Drveće je posečeno u parku, koji to zapravo i nije, i to po projektu koji je donet u februaru ove godine. Koncert Miroslava Ilića je ugovoren tokom maja, što jasno daje do znanja da ova dva događaja ne mogu biti ni u kakvoj vezi. Smatramo da je bolje imati imati jedan lepši prostor nego šumicu za koju nema garancije da li će neko od starih stabala pasti i povrediti nekog od meštana, navode iz opštine Žabalj.

I Miroslav Ilić se oglasio. On je rekao u izjavi za „Ekskluziv“ da ne zna zašto su njega upleli u sve ovo i poručio Čuružanima i ostalim obožavateljima njegovog glasa da dođu u naredni četvrtak i da se svi zajedno vesele.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP