Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UČESNICI RIJALITIJA VIŠE NE BIRAJU NA KOGA NASKAČU

„Parovima“ podivljali hormoni!

Autor: Biljana Radulović | 12.06.2015 - 21:00:00h | Komentara: 0

Što je bliži kraj rijalitija „Parovi“, to učesnicima više fali seks, pa posle nekoliko čašica alkohola više ne biraju sa kim i šta rade. Najviše su, očigledno, podivljali hormoni Mimi Oro, Tijane Ajfon, Ružice Veljković, ali i Gastoza i Mace, pa im je balans istih pod hitno potreban.

Lezbo-akcija nije izostala

Lezbo-akcija nije izostala

Da je seksualna kriza dostigla vrhunac, dokaz je vatačina Mace Diskrecije i Nenada Marinkovića Gastoza, koji se danima svađaju ko miš i mačka. Ali ko se bije, taj se voli, a u kriznim situacijama važi parola „daj šta daš“, pa se tako Maca čitavu noć „besno“ mazila i đuskala sa Gastozom, koji ju je jurio po vili kako bi je pljeskao po zadnjici.

Filipa pravila ljubomornim sa Milošem Vujanovićem i lizala mu uvo

Filipa pravila ljubomornim sa Milošem Vujanovićem i lizala mu uvo

Kako je krenulo, bez obzira na Senadine optužbe da je Nenadu polni organ mali, ispuniće se želja Gastozovoj majci da joj sin kao snajku dovede ovu bosansku pevačicu.

On nju za guzu

On nju za guzu

... a ona njega za međunožje
... a ona njega za međunožje
 Ipak, melem za muške oči bio je poljubac Mimi i Tijane, uhvaćene u lezbo-akciji, kako spajaju usne. Iako Oro u svojima ima koji kubik više od Ajfonove, ukućani su se šalili da Tijana ima bolju tehniku. I dok su za ovu scenu muški pogledi bili pripijeni, Filipu bi bilo bolje da je prespavao veče. Naime, njegova devojka Ružica Veljković odlučila da ga napravi ljubomornim, pa se od ulaska pevača Miloša uz njega privukla kao pijavica.
Čitavu noć je đuskala dok je on pevao, uvijala se i grlila ga, a posle nekoliko čašica alkohola ga je i žvalavaila po čitavom licu dok mu je šaputala. Iako je delovalo kao da će Filip pući svakog trenutka, uspeo je da ostane pribran i iskolačenih očiju gledao kako njegova devojka muva drugog momka pred svima. Sreća da se polako nazire kraj rijalitija, inače bi usled poludelih hormona učesnici mogli da naprave grupnjak. Samo nam je još to ostalo da vidimo, sve ostale bahanalije su nam priuštili.

Pogled malo u povrće,  malo u njene grudi

Pogled malo u povrće, malo u njene grudi

Dobro se snašla na pijaci

Dobro se snašla na pijaci

Mimi dekoletom zavodila pijačare

S obzirom na to da je kao devojčica Mimi Oro pomagala svojim roditeljima da prodaju na pijaci, ona se prisetila kako je izgledao taj posao. Netipično za jednu prodavačicu, Mimi je u krakom šortsu i dubokim dekolteom slagala robu, koju je kasnije vozila viljuškarom do skladišta.
- U osnovnoj školi sam prodavala na pijaci sa roditeljima, tako da mi je ovaj posao blizak. Bukvalno sam odrasla na pijaci, gde sam odlazila gotovo svakog dana posle škole da pomognem svojima. Moj otac i dalje radi na pijaci, doduše, sad ima svoje radnike - priznala je Mimi, kojoj su prodavci dobacivali da je mnogo lepša u prirodi. Dok je vraćala kusur od prodate robe, kupci su tražili da se slikaju sa njom. Na kraju je u vilu ponela za svakog učesnika neko povrće.
- Zmaju ću poneti papriku, tikvice za Tijanu, a Tomi luk jer mnogo voli da ga jede - uz osmeh je pre odlaska iz veletržnice poručila starleta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP